Insturen bevestigd

Je foto's zijn ingestuurd en door ons ontvangen. Dank je wel voor je inzendingen!

De uitslag van de wedstrijd zal tussen de 4 en 6 weken na de deadline bekend gemaakt worden op onze website, via onze nieuwsbrief en social channels.

Heb jij al een mooi portfolio geupload voor op je profielpagina? of directe links naar je website toegevoegd? Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om een mooiere profielpagina te maken. Ook kun je een bijdrage doen aan het Masters blog. Kijk voor alle opties hier links in het menu.


Masters Noodoproepen

Heb jij je al aangemeld bij de Masters Noodoproep WhatsApp groep? Speciaal voor alle professionele trouwfotografen die zekerheid willen hebben als er een keer iets mis gaat. De Masters community staat voor je klaar als het nodig is!

Klik hier om je aan te melden (alleen voor Masters leden)

Blijf op de hoogte en zet alle aankomende events van de Masters automatisch in je agenda door op een van de onderste iconen te klikken:

AppleGoogleOffice 365OutlookOutlook.comYahoo

Alle Masters Events op een rij

Online fotobespreking
27 mei 2024 | Bootcamp 2.0, Meetup & BBQ
Masters Bootcamp – nieuwe data!
Workshops voor trouwfotografen – Een complete lijst
Nieuwjaarsborrel, Prijsuitreiking 2023 & Feest 10 jarig bestaan – Do 11 jan 2024
Masters Bootcamp – 21 dec 2023
Trouwfotografie conferentie “Fearless Masters” op Kreta – 16 & 17 april 2024
Workshop straatfotografie Bas Losekoot & Nikon – 18 nov
Mentoring & Award begeleiding – Isabelle Hattink

wat de fotografen zeggen

Waarom de Masters?

Jill Streefland

"De Masters draait voor mij niet om de prijzen, maar om de ontwikkeling die het teweeg brengt. Samen met collega’s kritisch zijn om zo mijn bruidsparen het allerbeste te kunnen geven. Daarnaast is het een fijn platform voor inspiratie en om collega’s te leren kennen. Er zijn al mooie en dierbare vriendschappen ontstaan."

Asim Bari

"Het is fijn om onderdeel uit te maken van zo'n groep gelijkgestemde professionals. Ik haal er inspiratie uit en de wedstrijd helpt mij om zeer kritisch te blijven kijken naar mijn eigen werk." 

Mariska Honing

"Het meedoen met de Masters heeft mij enorm gemotiveerd het maximale uit mijzelf te halen. Ook is het een superleuk platform om collega’s te ontmoeten en samen door te ontwikkelen."

wat ze zeggenLaatste
Award Winaars

RONDE 42