De Masters. voor bruidsparen


Welkom op de website van de Masters!
Wij weten zeker dat jullie hier een professionele trouwfotograaf zullen vinden die het maximale uit zichzelf haalt om voor jullie een waanzinnig mooie fotoreportage te maken waar je nog een leven lang van kunt genieten.

Waarom de Masters voor

Brides & Grooms

Alle professionele trouwfotografen op een rij

Zoek per regio en bekijk de portfolio's van honderden gespecialiseerde trouwfotografen in de Benelux.

Kwalitatief hoogstaande fotografie gegarandeerd

Elk kwartaal worden de Masters awards uitgereikt waardoor de beste trouwfotografen van het moment altijd bovenin de lijst worden weergegeven. 

Vind jullie trouwfotograaf

Voor onze bruidsparen

Sinds 2014 rijkt de Masters of Wedding Photography elk kwartaal de meest prestigieuze awards uit voor professionele trouwfotografen in de Benelux. Hierdoor creëren wij voor bruidsparen een actueel en eerlijk beeld van de beste hedendaagse trouwfotografie. 

Voor bruidsparen die op zoek zijn naar bijzondere en kwalitatief hoogstaande fotografie voor hun trouwdag bieden de Masters of Wedding Photography awards een uitkomst. De trouwfotografen die over een heel jaar gezien de meeste awards hebben gewonnen staan hier overzichtelijk op een rij, per regio gerangschikt.   

De trouwfotografen die vindbaar zijn via de Masters zijn stuk voor stuk gepassioneerde professionals die het maximale uit hunzelf willen halen om hun bruidsparen keer op keer een geweldige reportage te kunnen overhandigen.

Bruidsfotografie is een specialisme. Het in beeld brengen van een complete trouwdag met al zijn bijzondere en emotionele momenten wordt ook wel gezien als de topsport binnen de fotografie. Er mag geen moment gemist worden, er kan niks overnieuw gedaan worden.
Een trouwdag draait niet alleen om het bruidspaar. Het is een bijzondere samenkomst van familie en vrienden waarin de liefde en de verbintenis gevierd wordt. De fotografie op een trouwdag zal dat ook weer moeten geven. Een gespecialiseerde trouwfotograaf kan dit als geen ander.

Iedere professionele bruidsfotograaf heeft zijn eigen stijl van fotograferen. Op de profielpagina’s van de fotografen staan uitgebreide portfolio’s, met als eerste foto’s waarmee awards zijn gewonnen. Vergelijk de fotografen met elkaar om zo de stijl te kiezen die het beste bij jullie past. Via de profielpagina kan direct contact opgenomen worden met de fotograaf om te vragen of deze nog beschikbaar is op jullie trouwdag.

“een actueel en eerlijk beeld van de beste hedendaagse trouwfotografie”

Als je op zoek bent naar een lijstje van de beste trouwfotografen van de Benelux, van Nederland of van België, dan zit je goed bij de Masters. Elk kwartaal worden duizenden foto’s ingestuurd door honderden professionele trouwfotografen om beoordeeld te worden door een steeds wisselende jury van internationale topfotografen. Hierdoor ontstaat er aan het einde van het jaar een overzicht van fotografen die over een heel jaar de meeste awards hebben gewonnen. Kunst, creativiteit en kwaliteit is natuurlijk lastig te beoordelen, maar de Masters lijkt een manier gevonden te hebben om hier toch een eerlijke graadmeter voor op te stellen.

Naast veel award winnende fotografen staan er ook gespecialiseerde trouwfotografen op onze website die geen of weinig awards awards op hun naam hebben staan en niet op regelmatige basis hun foto’s insturen om awards te winnen. Het winnen van awards is namelijk zeker niet het belangrijkste wat er is en voor veel fotografen is het geen prioriteit om mee te doen. Omdat de Masters meer is dan alleen een awards uitreiking, zijn alle trouwfotografen welkom. De masters is namelijk een community voor trouwfotografen in de Benelux, waar zij zich kunnen ontwikkelen en collega’s kunnen ontmoeten. Samen leren, praten over het vak en af en toe een borrel voor de gezelligheid zijn dingen die de meeste zelfstandige fotografen erg leuk en belangrijk vinden aan de Masters community. Samen werken wij hard om de hoogst mogelijk kwaliteit te kunnen leveren aan alle bruidsparen die fotografie op hun bruiloft belangrijk vinden. Laatste
Award Winaars

RONDE 42