Masters WhatsApp Noodoproepen & Fun


Een community is er om van elkaar te leren, te delen, maar ook om plezier met elkaar maken en elkaar te steunen in tijden van nood. Vandaar dat we deze twee WhatsApp groepen in het leven hebben geroepen. Alleen leden van de Masters community met een Basic, Basic+ of Master account hebben toegang tot deze groepen. 

Masters Noodoproepen

Deze groep is ALLEEN VOOR NOODOPROEPEN. Bijv. Bij ziekte, aanrijdingen, verlies apparatuur of andere situaties waar je hulp nodig hebt van een collega uit de Masters community.

Geen gezelligheids-appjes dus in deze groep!

Hoe gaan we deze groep dan wel gebruiken?

- Plaats je noodoproep. “Wie kan mij helpen?….” met daarin een duidelijke beschrijving van je probleem, de hulp die je nodig hebt en de locatie. 
- Reageer alleen als je echt kan helpen met “Ja ik kan je helpen! ” en verplaats de communicatie dan direct naar een privé chat of bel met elkaar om af te stemmen.
- Het is leuk als achteraf nog een bericht geplaatst wordt met hoe het is afgelopen en een bedankje aan de community voor het klaar staan voor elkaar. 

Vanwege de vele fotografen die in deze groep aanwezig kunnen zijn is het van belang dat er geen onnodige berichten worden geplaatst en niet gereageerd wordt als dat niet strikt noodzakelijk is. Dus ook geen medeleven berichten, of "fijn dat het is opgelost" etc. Zo kan iedereen de geluidsmeldingen van deze groep aan laten staan en niet gespamd worden met onnodige berichten. 


Om de QR code hiernaast te kunnen scannen en toegang te krijgen tot deze groep heb je een Basic, Basic+ of Master abonnement nodig. 

Heb je die? klik dan hier

Ben je nog een FREE member? 

Upgrade dan hier je account


Masters Wedding Fun

Whaaaaaaat???? Huh? Whahahahaha!!!! Niet normaal dit….
Deel hier je meest gekke, leuke en bizarre situaties die je op bruiloften tegenkomt over het bruidspaar, de gasten, de crew of jezelf 🙂

Let’s have some fun!

(Geen spam, reclame of overdadig berichten plaatsen aub. Bij ongeoorloofd gebruik kan je weer verwijderd worden)


Om de QR code hiernaast te kunnen scannen en toegang te krijgen tot deze groep heb je een Basic, Basic+ of Master abonnement nodig. 

Heb je die? klik dan hier

Ben je nog een FREE member? 

Upgrade dan hier je account