Henk van Lambalgen

(0)
Dichtbij, persoonlijk & anders is hoe ik mijn fotografie omschrijf. Mijn fotografie is granny en filmisch, heeft emotie en laat een gevoel zien. Ik sta tussen jullie en jullie geliefden in en feest mee. Ik kan makkelijk rapport maken en kan daarom snel dichtbij komen. Jullie zullen het niet merken maar als jullie de foto’s zien lijkt het echt alsof jullie er weer tussen staan. Een foto is niet alleen een registratie van een gebeurtenis, maar het moet ook een trigger zijn voor een bepaalde herinnering of een gevoel. Dit is wat ik met jullie trouwreportage wil bereiken. Ik wil niet alleen vastleggen hoe het was, ik wil een herinnering oproepen en een gevoel terug laten komen. Dit resulteert in een waardevol familie document in de vorm van een prachtig fine-art trouwalbum. Echt een stempel uit de tijd, met een onschatbare waarde die met de jaren steeds duidelijker zal worden.

Awards

  • 0 awards dit jaar
  • 7 lifetime awards

Portfolio

Contact

Vind Henk van Lambalgen op:

Henk van Lambalgen Photography

Meppel

Overijssel

Or drop a line here

Controleer of Henk van Lambalgen beschikbaar is op jullie dag:

Vermeld op de Masters website

Onderstaand vind je links naar artikelen waarin Henk van Lambalgen wordt genoemd.

Hier kwamen alle elementen lekker samen

Masters of Wedding Photography

Hier kwamen alle elementen lekker samen

Sinds twee jaar fotografeer ik steeds vaker het feest zonder flits. Voor mij houdt het de sfeer er erg in, ook omdat de kleuren lekker blijven zoals ze zijn. Beweging is belangrijk in mijn fotografie en ik hou van een goed feest! Hier kwamen alle elementen lekker samen.

Niet voor de poes

Masters of Wedding Photography

Niet voor de poes

Bruidspaar Jaap en Marjorie leven voor hun dieren. Dit bleek al tijdens het eerste gesprek dat Henk met hen had…

De mooiste trouwfoto’s in corona tijd

Masters of Wedding Photography

De mooiste trouwfoto’s in corona tijd

Echtparen die in najaar 2019 hun huwelijk hadden gepland voor 2020 kregen het flink voor de kiezen. Hun feest werd -meermalen- uitgesteld of was éven anders dan gedroomd. Stellen die in 2020 hun mooiste dag planden voor 2021 hoopten op een normaal huwelijksfeest, maar kwamen óók bedrogen uit. Het coronavirus zorgde voor stress en verdriet, maar ook voor héle mooie foto’s, tijdsbeelden ook.

Wat zeggen de bruidsparen?

Lees alle reviews van pas getrouwde stellen over deze bruidsfotograaf.