Hier kwamen alle elementen lekker samen

Masters of Wedding Photography

Hier kwamen alle elementen lekker samen

Sinds twee jaar fotografeer ik steeds vaker het feest zonder flits. Voor mij houdt het de sfeer er erg in, ook omdat de kleuren lekker blijven zoals ze zijn. Beweging is belangrijk in mijn fotografie en ik hou van een goed feest! Hier kwamen alle elementen lekker samen.

Sinds twee jaar fotografeer ik steeds vaker het feest zonder flits. Voor mij houdt het de sfeer er erg in, ook omdat de kleuren lekker blijven zoals ze zijn. Beweging is belangrijk in mijn fotografie en ik hou van een goed feest! Hier kwamen alle elementen lekker samen.

Het was een bijzondere trouwerij die door omstandigheden op het laatste moment van locatie moest wisselen. Door het werk van Maarten kon hij het voor elkaar krijgen dat er een tent opgezet mocht worden bij DE natuurplas van Meppel. Hier ben ik woonachtig dus dit voegde voor mij echt iets toe, dan weet je al een beetje dat het een bijzondere dag gaat worden.
Maarten en Nadiah trouwden aan de plas, midden in het bos en vooral toen de schemer viel werd het haast magisch. Misschien kwam dat ook door de kabouter, de steltlopers, de 12-jarige pianist, de politieagent en de net te dronken vreemde gast… Het was aan! Van paal klimmen tot paarden in de gang en van de Village People tot een “private” dance. Bij deze laatste schoot ik dit beeld.
Het licht was moeilijk in deze hoge circustent maar tijdens de dans was er genoeg om even zonder flitser te schieten. Mijn Sony met een lichte 35mm geeft me veel vrijheid. Diafragma op 1.4, sluiter op 1/250, ISO op 6400 en gaan.

Deze foto zegt iets over Nadiah, ondernemend, vrij, lekker los, een danseres. Deze foto zegt ook iets over de dag en over het feest, zo was het… Dit had ik met een flitser nooit kunnen bereiken. Deze foto zegt daarom ook iets over mij en mijn fotografie. Dit is ook de reden dat ik deze foto heb ingezonden, ik ben er trots op, niet een alledaags beeld. Erg fijn dat dit ook bevestigd werd met een award.

Henk van Lambalgen

 

Henk van Lambalgen is een trouwfotograaf in Overijssel en meer van hem werkt is te vinden op www.henkvanlambalgen.com

Zoek hier jullie trouwfotograaf:
Trouwfotografen in Nederland | Trouwfotografen in Belgie | Trouwfotografen in Brabant | Trouwfotografen in Flevoland | Trouwfotografen in Gelderland | Trouwfotografen in Limburg | Trouwfotografen in Overijssel | Trouwfotografen in Zeeland | Trouwfotografen in Drenthe | Trouwfotografen in Friesland | Trouwfotografen in Groningen Trouwfotografen in Noord-Holland Trouwfotografen in Zuid Holland | Trouwfotografen in Utrecht | Trouwfotografen in Antwerpen | Trouwfotografen in Limburg (BE) | Trouwfotografen in Luik | Trouwfotografen in Waals-Brabant | Trouwfotografen in Henegouwen | Trouwfotografen in Oost-Vlaanderen | Trouwfotografen in West Vlaanderen | 
Trouwfotografen in Vlaams-Brabant

Leave your Comment