Wachten, wachten, wachten!

Masters of Wedding Photography

Wachten, wachten, wachten!

Als huwelijksfotograaf voel ik mij soms op safari, op zoek naar het juiste moment en de juiste plek.

Als huwelijksfotograaf voel ik mij soms op safari, op zoek naar het juiste moment en de juiste plek.

De juiste plek, die is vaak snel gevonden: afhankelijk van het licht, en waar de actie zich grotendeels afspeelt. Het juiste moment, dat kan iets langer duren. Vroeger had ik er last mee om mij tien minuten op éénzelfde locatie te bevinden, wachtend op het perfecte beeld. Ik dacht dat de trouwgasten mij lui zouden vinden, en niet zouden snappen waarom ik niet meer foto's maakte. Maar die angst is met de jaren gaan liggen, en dat levert mij betere beelden op. In deze situatie was het ook 'wachten, wachten, wachten'. Ik had het meisje op de receptie al zien rondwandelen tussen de volwassenen en hier en daar een overschotje chips of fruitsap naar binnen zien spelen. Bij de lege flessen stonden ook enkele lege glaasjes, en hoe meer ze daar in de buurt kwam hoe zekerder ik was dat ze daar ook van zou gaan nippen. Na meer dan tien minuten zitten wachten op het juiste moment - en hopend dat haar ouders haar niet net op tijd zouden tegenhouden of wegroepen - had ze een leeg glaasje te pakken. Ik maakte een reeks van zeker 50 foto's tot ik naar mijn gevoel de best mogelijke had, en hij is nog steeds één van mijn favoriete beelden van op een trouwreceptie.

Christophe De Mulder


Christophe De Mulder is een trouwfotograaf in Antwerpen en meer van zijn werk is te vinden op www.lensmens.be
 


Ben jij lid van de Masters heb je ook een mooi verhaal achter de foto dat je wilt delen met ons? Dat kan hier.


Trouwfotografen in de Regio:
Trouwfotografen in Nederland | Trouwfotografen in Belgie | Trouwfotografen in Brabant | Trouwfotografen in Flevoland | Trouwfotografen in Gelderland | Trouwfotografen in Limburg | Trouwfotografen in Overijssel | Trouwfotografen in Zeeland | Trouwfotografen in Drenthe | Trouwfotografen in Friesland | Trouwfotografen in Groningen | Trouwfotografen in Noord-Holland | Trouwfotografen in Zuid Holland | Trouwfotografen in Utrecht | Trouwfotografen in Antwerpen | Trouwfotografen in Limburg (BE) | Trouwfotografen in Luik | Trouwfotografen in Waals-Brabant | Trouwfotografen in Henegouwen | Trouwfotografen in Oost-Vlaanderen | Trouwfotografen in West Vlaanderen | Trouwfotografen in Vlaams-Brabant

Leave your Comment