Spelen met licht, lekker artistiek!

Masters of Wedding Photography

Spelen met licht, lekker artistiek!

Als het even kan maak ik bij iedere bruiloft een bijzondere en artistieke foto.

Als het even kan maak ik bij iedere bruiloft een bijzondere en artistieke foto.

Ik speel graag met licht en kleur. Deze foto is tot stand gekomen omdat ik de lampen zag en al snel dacht daar moet ik wat mee doen. Met behulp van een flitser en meervoudige opname, waardoor meerdere foto's over elkaar heen gemaakt worden, maakte ik dit beeld. Het leuke is dat het bruidspaar geen flauw idee heeft wat het resultaat gaat worden. Door het flitslicht met kleur en het toevoegen van een patroon is het echt een verassingseffect. De lampen zijn kenmerkend voor de locatie maar zeker niet op deze manier. Nadat ik het eerste beeld heb gemaakt bouw ik ter plekke met andere beelden de foto op. Je moet dus even de tijd hebben om dat te doen, maar dat is het wat mij betreft zeker waard! En misschien wel het belangrijkste.... het bruidspaar vond de foto ook geweldig!

Corrine Ponsen

Meer werk van Corrine is te vinden op

www.de-masters.nl/masters/profile/47-Corrine-Ponsen

&

www.corrinep.nl

Leave your Comment