Overweldigd door de situatie

Masters of Wedding Photography

Overweldigd door de situatie

Een paar dagen voordat ik deze bruiloft mocht vastleggen, had ik besloten dat ik me meer wilde toeleggen op het maken van foto’s die in 1 beeld echt een heel verhaal kunnen vertellen.

Een paar dagen voordat ik deze bruiloft mocht vastleggen, had ik besloten dat ik me meer wilde toeleggen op het maken van foto’s die in 1 beeld echt een heel verhaal kunnen vertellen.

Dit was een bruiloft met een heel kleine intieme groep vrienden en familie van het bruidspaar waarbij dit jongetje een speciale rol speelde. Het was duidelijk dat hij heel speciaal was voor het bruidspaar, want afgezien van dat hij helemaal top aangekleed was, mocht hij de ringen brengen.Alleen was de gehele situatie en alle aandacht duidelijk allemaal iets te overweldigend voor hem, dus hij zocht vaak zijn ouders op om even tot rust te komen. Op een bepaald moment tijdens de borrel ging hij naar zijn vader en verborg hij zich tussen diens benen, met een blik op zijn gezicht van dat hij wel nodig even moest bijkomen :)Voor mij was dit een speciaal moment, omdat ik vanaf hier echt veel meer dit soort momenten ben gaan zien. Momenten die een foto opleveren die niet alleen technisch goed zijn, maar echt weten een verhaal te vertellen. Een beeld wat de kijker zich doet verplaatsen in de situatie en waardoor die kan inbeelden wat jezelf in die situatie zou voelen. Het maken van dit soort foto's is voor mij sindsdien een must geworden. En sinds dit moment valt het me veel vaker op wanneer dit soort situaties zich voordoen, waardoor ik tegenwoordig ze op elke bruiloft zie en kan vastleggen. 

Marnix de Stigter

Meer werk van Marnix is te vinden op

https://de-masters.nl/trouwfotograaf/6231-marnix-de-stigter

&

www.marnixdestigter.nl


Most Read

Masters of Wedding Photography

Flying High on your Wedding Day

Masters of Wedding Photography

The circle of life

Leave your Comment