Meedraaien op een oude draaimolen

Masters of Wedding Photography

Meedraaien op een oude draaimolen

Toen ik ’s ochtend’s aankwam bij Boerderij Leeuwendaal, zag ik al dat er ontzettend veel leuke plekjes waren om wat mee te doen tijdens de fotoshoot…ook wat speeltoestellen en daartussen stond een roestige oude kinder-draaimolen.

Toen ik ’s ochtend’s aankwam bij Boerderij Leeuwendaal, zag ik al dat er ontzettend veel leuke plekjes waren om wat mee te doen tijdens de fotoshoot…ook wat speeltoestellen en daartussen stond een roestige oude kinder-draaimolen.

Ik wist meteen dat ik daar wat mee wilde gaan doen. Meestal benader ik een foto-sessie heel losjes en laat dingen vooral gebeuren met hier en daar een tip of opzetje - maar deze foto is juist heel doelbewust genomen. Het bruidspaar met de ruggen tegen elkaar in de zitjes, ik op een zitje er recht tegenover, terwijl m'n second shooter ons een tijdje flink in de rondte is gaan draaien. Wat deze foto extra tof maakt is hoe het bruidspaar er zelf zichtbaar van genoot. Ze waren echt gek op elkaar, durfden dat de hele dag door ook te laten zien, en dat was een feest om vast te mogen leggen!

Teun Bakker


Meer werk van Teun is te vinden op

https://de-masters.nl/trouwfotograaf/3504-teun-bakker

&

www.bestdayever.nl


Leave your Comment