Trouwfotografen in Antwerpen vind ze hier

De beste trouwfotografen uit Antwerpen staan hier voor je op een rij. Standaard zijn ze gerangschikt op volgorde van het aantal awards dat ze gewonnen hebben dit jaar.  Er kan ook gefilterd worden op aantal LifeTime awards, die de fotografen hebben gewonnen sinds de start van de Masters in 2014 of filter op regio om een trouwfotograaf in een andere regio te vinden.

4x per jaar sturen deze trouwfotografen hun foto's in om beoordeeld te worden door een onafhankelijke internationale jury van ervaren trouwfotografen. Alleen de beste, meest originele en technisch hoogstaande foto's winnen hierdoor een Master award.

Antwerpse trouwfotografen

Onderstaande trouwfotografen zijn woonachtig in Antwerpen of hebben aangegeven beschikbaar te zijn in deze regio. Hierdoor zijn ze vaak bekend met mooie fotolocaties in en rond Antwerpen zoals het Centraal Station, Het Havenhuis, de Grote Markt, de Sint Anna tunnel en de Parkbrug.

Indien jullie voor kwaliteit kiezen en zekerheid willen om alle mooie en bijzondere momenten van jullie trouwdag vastgelegd te hebben, neem dan contact op met een van de trouwfotografen in Antwerpen die hier onder worden getoond. 

De beste trouwfotografen uit Nederland, Belgie en Luxemburg staan hier onder op een rij gepresenteerd op volgorde van het aantal awards dat zij gewonnen hebben in dit jaar.

Waarom de beste?

De onderstaande trouwfotografen hebben 4x per jaar hun foto's ingestuurd om beoordeeld te worden door een onafhankelijke internationale jury van ervaren trouwfotografen. De jury heeft beoordeeld welke foto's kwalitatief hoogstaand, origineel zijn en het meeste impact maken en daarmee een Masters of Wedding Photography award winnen.

Op deze manier komen de beste trouwfotografen met de meeste awards per jaar bovenaan de lijst te staan.

Omdat vrijwel alle professionele trouwfotografen in de Benelux aangesloten zijn bij de Masters, kan er gesteld worden dat onderstaande lijst een waardige representatie is van de beste trouwfotografen van de Benelux. Er kan ook gefilterd worden op regio, reviews en aantal LifeTime awards, die de fotografen hebben gewonnen sinds de start van de Masters in 2014. Vrijwel alle fotografen werken landelijk.

Start met zoeken

Filter op:

  • Benelux
  • Belgie
  • Nederland
Sorteer op
Filter (1)
Sorteer

Wil jij als trouwfotograaf ook gevonden worden door bruidsparen?

Meld je aan en krijg een mooie profielpagina met jouw portfolio en een krachtige backlink naar je website.

Beste van vorig jaar

2020

Gabriel Scharis

  • 16
  • 45
  • 5,0 (3)

Trouwfotograaf van het jaar 2020