Het verhaal van de bruiloft van K & P in Schalkwijk – Linda Lammers

Masters of Wedding Photography

Het verhaal van de bruiloft van K & P in Schalkwijk – Linda Lammers

Een prachtige bruiloft met een prachtig bruidspaar met prachtige kinderen en prachtig weer!

Een prachtige bruiloft met een prachtig bruidspaar met prachtige kinderen en prachtig weer!

Wat wil een mens nog meer! Alles vond plaats op 1 locatie, bij Studio 19C in Schalkwijk, met een prachtige boomgaard. Behalve de aankleding; de bruidegom was in hun eigen huis en de bruid bij haar ouderlijk huis. Het handige van een duofotograaf zijn is dat je gemakkelijk tegelijkertijd het aankleden van de bruid en de bruidegom kan vastleggen. En dus reden wij eerst samen naar de bruid, waar Linda het aankleden van de bruid ging fotograferen en ging Niels direct door naar de bruidegom.

Linda: Ik werd ontvangen in een huiskamer vol reuring. De visagiste was al bezig met de bruid. Er liepen 4 prachtige meiden rond. De dochters van het bruidspaar en twee nichtjes. De zus van de bruid was ook aanwezig en de ouders, die mij erg deden denken aan mijn eigen ouders. Een hoop gezelligheid dus! Het haar van alle dames werd gedaan en prachtig in de krul gezet. Ondertussen werd er gezellig gekletst, broodjes gegeten en stroopwafels! En toen begon het wachten op de bruidegom.

Niels: Bij de bruidegom was het aanzienlijk rustiger. Ze grapten al dat het bij de bruid een huis vol zou zijn. De bruidegom was wat gespannen en werd wat afgeleid door zijn vader, stiefmoeder, zwager en beste vriend/getuige. Het eerste drankje om de spanning wat te verlichten was een feit. Hij had een Camero gehuurd waarmee hij zijn bruid ging ophalen. Dat was nog best een uitdaging om hem bij te houden!

En toen was het moment eindelijk daar! De bruidegom kwam de bruid ophalen. Wat was hij verrast om zijn mooie bruid te zien, maar niet alleen zijn bruid, ook zijn prachtige dochters!

Daarna vertrokken ze in een prachtige witte Camero naar de trouwlocatie in Schalkwijk. Wij hadden rustig de tijd om de fotoshoot te doen voordat de gasten kwamen. Het weer was perfect! Het bruidspaar houdt niet zo van poseren en dus hebben wij ze geholpen gemakkelijke poses aan te nemen en hun kinderen te betrekken in de fotoshoot. De rest van de dag maakten wij spontane foto's en konden ze na de ceremonie onstpannen met hun familie en vrienden. Wij hebben na de ceremonie de receptie vastgelegd en de openingsdans. Quote: `Onze wens was vooral spontane foto’s van de dag en niet van die ongemakkelijke geforceerde foto’s. Dat kan je wel aan hun over laten.’

Het was een dag vol liefde, humor en emotie. Geniet mee met de foto's!

Leave your Comment