Het verhaal van de bruiloft van F & R in Rotterdam – Marnix de Stigter

Masters of Wedding Photography

Het verhaal van de bruiloft van F & R in Rotterdam – Marnix de Stigter

Dit was voor mij de meest emotionele en misschien wel mooiste en meest dankbare trouwreportage ooit.

Dit was voor mij de meest emotionele en misschien wel mooiste en meest dankbare trouwreportage ooit.

De bruiloft van dit F&R stond gepland voor 2 maanden later, toen ik spontaan een belletje kreeg van het bruidspaar... de vader van de bruid was ernstig ziek. Of ik morgen de bruiloft kon fotograferen; dan zouden ze alles binnen 24 uur regelen, zodat ze in het park nabij hun huis de ceremonie konden fotograferen. Deze reportage was dus niet alleen trouwceremonie, maar tevens een afscheid en een eerbetoon aan de vader die zo'n centrale rol speelde in de familie. Het eerste gehele uur had ik kippenvel, terwijl de bruid werd opgemaakt in de kamer waar haar vader lag. Dat het bruidspaar zo enorm tevreden is met de reportage maakt mij enorm blij. En het feit dat de vader nog de ceremonie heeft kunnen meemaken en de foto's van de bruiloft nog heeft kunnen zien, maakt me enorm dankbaar.

Bruidspaar: F & R

Trouwlocatie: in het Rotterdamse park

Plaats: Rotterdam

Fotograaf: Marnix de Stigter - www.marnixdestigter.nl

Masters profiel Marnix de Stigter


Leave your Comment