Flying High on your Wedding Day

Masters of Wedding Photography

Flying High on your Wedding Day

Normaalgesproken zal je bij mij weinig foto’s zien waarbij het bruidspaar of een van de twee recht in de camera kijkt. Ik houd ervan om de dag vast te leggen zoals hij was; dat het bruidspaar me compleet vergeet en zich volledig op hun mooie dag kunnen richten.

Normaalgesproken zal je bij mij weinig foto’s zien waarbij het bruidspaar of een van de twee recht in de camera kijkt. Ik houd ervan om de dag vast te leggen zoals hij was; dat het bruidspaar me compleet vergeet en zich volledig op hun mooie dag kunnen richten.

Vaak hoor ik dan ook van bruidsparen aan het einde van hun trouwdag: "Ja de eerste 5 minuten was het even wennen, maar we hebben je eigenlijk nauwelijks opgemerkt de rest van de dag!". Iets wat voor mij aangeeft dat ik mijn werk goed gedaan heb!

En ondanks dat ik houd van een meer reportage/niet-geregisseerde manier van een trouwreportage maken, ontkom je er niet aan om bijvoorbeeld ook groepsfoto's te maken. En die doe ik met alle liefde hoor! Vaak kiezen we daar een moment van 15 minuten voor waarin we op een vlotte manier die foto's mooi maken, met als gevolg dat de glimlach op de foto van iedereen nog authentiek is.
Hier kwam direct na de groepsfoto's het idee op om de bruidegom de lucht in te gooien. Zijn vrienden waren er enorm bedreven in, want de bruidegom vloog echt enorm hoog. En ondanks dat ik dus zelden heb dat het bruidspaar in de camera kijkt, vind ik juist hier dat hij recht in de camera kijkt, met deze geweldige pose, een reden waarom ik deze foto des te specialer is.

Marnix de Stigter


Marnix de Stigter is een trouwfotograaf in Zuid-Holland en meer van haar werkt is te vinden op www.marnixdestigter.nl
 Trouwfotografen in de Regio:
Trouwfotografen in Nederland | Trouwfotografen in Belgie | Trouwfotografen in Brabant | Trouwfotografen in Flevoland | Trouwfotografen in Gelderland | Trouwfotografen in Limburg | Trouwfotografen in Overijssel | Trouwfotografen in Zeeland | Trouwfotografen in Drenthe | Trouwfotografen in Friesland | Trouwfotografen in Groningen Trouwfotografen in Noord-Holland Trouwfotografen in Zuid Holland | Trouwfotografen in Utrecht | Trouwfotografen in Antwerpen | Trouwfotografen in Limburg (BE) | Trouwfotografen in Luik | Trouwfotografen in Waals-Brabant | Trouwfotografen in Henegouwen | Trouwfotografen in Oost-Vlaanderen | Trouwfotografen in West Vlaanderen | 
Trouwfotografen in Vlaams-Brabant

One thought on “Flying High on your Wedding Day

Leave your Comment