De toiletpapier trouwjurk

Masters of Wedding Photography

De toiletpapier trouwjurk

Begin juli 2020 had ik eindelijk de kans om weer een aantal bruiloften te fotograferen. Wat een opluchting!

Begin juli 2020 had ik eindelijk de kans om weer een aantal bruiloften te fotograferen. Wat een opluchting!

Een van mijn eerste corona bruiloften was 4 juli in Asolo, Italië. Het blijft geweldig om een buitenlandse bruiloft vast te leggen. Ik ben altijd benieuwd naar de verschillende culturen en hun tradities/rituelen. Zo ontdekte ik een aantal nieuwe tradities. In Italië wordt de trouwauto in toiletpapier gewikkeld. Het koppel moet direct na de ceremonie eerst een hele grote rijstgolf ondergaan en daarna de trouwauto van het toiletpapier ontdoen.

Al het toiletpapier lag op de grond en kinderen begonnen er mee te spelen. Een prachtige kans om hier een uitgebreid, grappig verslag van te maken! Hoe lang kinderen met wat toiletpapier kunnen spelen verbaast me. In dit beeld plukte de jongeman alles van de grond en wikkelde zich ermee in. Voor mijn ogen ontrafelde zich een prachtige trouwjurk.

 

Denise Motz

 

Meer werk van Denise is te vinden op

https://de-masters.nl/trouwfotograaf/5796-denise-motz

&

www.denisemotzweddings.com

Labels

Leave your Comment