Dancing in the rain

Masters of Wedding Photography

Dancing in the rain

Het was een heerlijke garden wedding. Dit alles in de tuin van het vakantiehuis van de ouders van het bruidspaar.

Het was een heerlijke garden wedding. Dit alles in de tuin van het vakantiehuis van de ouders van het bruidspaar.

Het was een huwelijk vol mooie momenten, tranen van geluk en een tikkeltje Bohemian sfeer met een springkasteel, volksdansen en een super “happy” bruidspaar met een bruid die ontspannen op blote voetjes een glas bier leeg drinkt. 

Deze foto is genomen vlak naast de grote tent die speciaal voor het huwelijk in de tuin was geplaatst. Het was eind juni en het was de hele dag een beetje bewolkt. Het begon net te miezeren en op dat moment zat iedereen droog onder het tentzeil. Dit moment was tussen twee gangen van het diner in. Fille twijfelde geen moment en vroeg het bruidspaar om mee te komen naar buiten met de woorden “vertrouw mij”, jullie krijgen hier geen spijt van;-)
Fille heeft hen gewoon laten dansen en spontaan als het bruidspaar was ging de rest vanzelf.  Het bruidspaar had er ook echt plezier in. Het was heerlijk om hen zo gelukkig en blij te zien samen. Het waren maar een paar minuutjes maar het fotoresultaat is….geweldig!
Heel veel toekomstige bruiden hoopten daarna dat het op hun dag ’s avonds ook zou regenen zodat zij ook zo’n prachtig fotomoment zouden krijgen. 

Dit zijn de bruidsparen waar Fille graag mee werkt. Go with the flow en niet te strak geregeld in de trant van “we’ll see what happens”. Goedlachs en geen stress. Een bruidspaar dat zichtbaar geniet van het leven en dat ook uitstraalt.

Zoals de meeste foto’s was ook deze foto niet gepland. Fille werkt met de elementen die hem in het oog springen. Dit levert ook altijd de meest leuke en spontane beelden op. Hij probeert te focussen op de kleine momenten en emoties tijdens de dag. Fille is begonnen met fotografie in de festivalwereld zoals Tomorrowland waarbij het visuele spektakel een grote rol speelt. Hij neemt dit nog altijd mee in het fotograferen van bruidsparen. Fille houdt van prachtig tegenlicht en flares. Het liefste gecombineerd met een uitspatting van emotie. Andere mensen omschrijven zijn stijl soms als “Epic/wow”.  Zijn klanten zeggen over hem dat hij “speciale dingen met licht kan”.

Meer werk van Fille Roelants  is te vinden op:

 http://www.de-masters.nl/fotograaf/Fille-Roelants 

&  

www.filleroelants.be 

Tekst: www.theway2yourwedding.nl / Inge de Regt-Janssen

In opdracht van Masters NL

 

Most Read

Masters of Wedding Photography

Flying High on your Wedding Day

Masters of Wedding Photography

The circle of life

Leave your Comment