ZankYou nieuwe partner van de masters

Masters of Wedding Photography

ZankYou nieuwe partner van de masters

Welkom ZankYou!
Wij zijn blij om ZankYou te mogen verwelkomen als nieuwe partner.

Welkom ZankYou!
Wij zijn blij om ZankYou te mogen verwelkomen als nieuwe partner.

Zij hebben namelijk een mooi portaal met een online bruiloften magazine dat druk bezocht wordt door toekomstige bruidsparen. Vanaf nu komen ook de winnende foto’s van de Masters op hun blog te staan!

Naast het magazine heeft ZankYou ook een interessante dienst voor bruidsparen, namelijk het mogelijk maken van een eigen trouwwebsite! De bruidsparen (of ceremoniemeesters) hebben de mogelijkheid om een website aan te maken dat geheel gericht is op hun aankomende bruiloft of op die van het bruidspaar. Alles wat je maar bedenken wilt, kan op de website geplaatst worden: zo ook een cadeaulijst. Dit is een geweldige service, omdat bruidsparen op deze manier kunnen aangeven wat zij op hun wensenlijst hebben staan.

Voor Zankyou is het ook belangrijk om nauw contact te hebben met de beste fotografen uit Nederland. Waarom? De artikelen en posts die Zankyou publiceert voor haar online magazine en social media, bestaan voornamelijk alleen uit de foto´s van de fotografen waar Zankyou mee samenwerkt. De fotografen staan geheel kosteloos in ons huwelijksregister en hebben hun eigen bedrijfskaart waar Zankyou naartoe linkt in de artikelen. Alle credits gaan uit naar de fotografen, wat hen een leuke promotie geeft.

Het eerste artikel over de Masters staat al online bij ZankYou en we hopen dat er nog vele mogen volgen!

Thank you ZankYou!

Leave your Comment