Welkom Nikon – nieuwe partner van de Masters

Masters of Wedding Photography

Welkom Nikon – nieuwe partner van de Masters

Nikon en De Masters geven elkaar het ja-woord

Nikon en De Masters geven elkaar het ja-woord

"Wij voelen ons vereerd dat een merk als Nikon ons heeft benaderd om partner te worden. Het zegt iets over de positie die professionele trouwfotografen innemen binnen de fotografie en ook wat de Masters hierin betekent. Wij kijken met veel genoegen uit naar alle mooie dingen die wij samen met Nikon gaan doen komende jaren om ons partnerschap vorm te geven."

- Masters of Wedding Photography


"Bruidsparen kiezen voor trouwfotografen aangesloten bij de Masters voor hun betrouwbaarheid en creativiteit. Zij weten het verhaal van deze bijzondere dag mooi vast te leggen en creëren waardevolle herinneringen voor altijd. Ook bij Nikon vormen betrouwbaarheid en creativiteit de basis van onze filosofie. We kondigen dan ook met trots onze nieuwe partnership aan met de Masters of Wedding Photography.

Proost op een mooie samenwerking!"

- Nikon Benelux


Wat houdt het partnerschap tussen Nikon en de Masters precies in? 

Allereerst realiseren zowel Nikon als de Masters zich heel goed dat er in het landschap van trouwfotografen verschillende voorkeuren bestaan voor camera merken, en dat respecteren wij dan ook volledig. Wij willen niemand iets opdringen en we zullen ook niet de suggestie wekken dat er maar 1 merk is dat iedereen moet gebruiken. Met ons partnerschap willen we de huidige professionele Nikon gebruiker een extra mogelijkheid geven om persoonlijk contact te hebben met mensen van Nikon die alle kennis in huis hebben betreft dit merk. Daarnaast willen we de "zwevende kiezer" laten ervaren hoe het is om met een Nikon systeem te fotograferen, zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken welk merk het beste bij hun past. Tot slot willen wij met ons partnerschap ook alle trouwfotografen binnen de Masters bedienen door het maken van relevante content, webinars en workshops, waar iedereen iets aan heeft. 

Dus concreet betekend dit dat Nikon:

- aanwezig zal zijn tijdens Masters Meetups en de mogelijkheid geeft om camera's en lenzen uit te proberen

- er workshops gegeven gaan worden om het maximale uit je Nikon camera te kunnen halen en om het Nikon systeem uit te proberen

- een aantal keer per jaar zichtbaar zal zijn op het blog van de Masters met nieuws en relevante content voor trouwfotografen. 


Als jij nog verzoeken hebt waar we met dit (of een ander) partnerschap invulling aan kunnen geven, laat het dan even weten in de comments onderaan de pagina. Dank je wel!


Foto bovenaan pagina door Isabelle Hattink

Partners

Voor een overzicht van alle partners en wat zij onze fotografen kunnen bieden verwijzen we je graag naar onze partners pagina.

Nikon Partner Masters
Meridian presets discount
QT Albums - Masters of wedding Photography

Leave your Comment