Welkom BBP Light

Masters of Wedding Photography

Welkom BBP Light

De Masters heeft een nieuwe sponsor voor het prijzenpakket: BBP Light

De Masters heeft een nieuwe sponsor voor het prijzenpakket: BBP Light

De prijs die zij gaan weggeven aan de winnaar van de Masters 2016 is de Rotolight NEO, het continue light voor fotografen.

De Rotolight NEO is een zeer compacte en enorm veelzijdige LED-lamp voor op camera of op statief. De Rotolight NEO beschikt over het typische ringlicht-effect waar Rotolight om bekend staat. Achterop het armatuur bevinden zicht 2 draaiknoppen. De eerste regelt de kleurtemperatuur van de Neo deze is aanpasbaar van 3150K tot 6300K in stappen van 10K. Met de tweede draaiknop is de licht intensiteit traploos instelbaar 100% naar 0%.Verder is de Rotolight NEO Flicker Free. In watt bedraagt de output 707 w en in lux is dit 1077lx op 1 meter afstand en dit alles terwijl er slechts 9 Watt aan stroom wordt gebruikt!
 
Verder is de Rotolight NEO uitgerust met True Aperture Dimming:
Wanneer men de te gebruiken ISO, de sluitertijd en de afstand in Feet ingeeft zal het armatuur berekenen welk diafragma er gebruikt dient te worden, er hoeft dus niet steeds de lichtmeter gebruikt te worden. Ook is het mogelijk deze instellingen in het geheugen op te slaan. Deze zeer unieke functie zorgt ervoor dat u nog sneller te werk kunt gaan.
 


CineSFX module Stefan Lange:
In samenwerking met Stefan lange de man van de licht effecten van o.a de James Bond film “Spectre” is er een speciale module gemaakt de CineSFX heet. In deze module zit o.a. Lighting, Strobe,Fire, Throb,Tv, Cycle. Deze toepassing is uitermate geschikt voor video en film.
 


Accessoires:
De Rotolight NEO is uit te breiden met een Barndoor, Chimera Softbox en Protabrace regenbescherming.
Dit alles maakt de Rotolight NEO zeer divers.
 


Stroom en bevestiging
De Rotolight NEO kan gevoed worden door 6 AA batterijen of door de standaard bijgeleverde AC-adapter. Ook wordt de Rotolight NEO standaard geleverd met een Cold Shoe waarmee deze direct bevestigd kan worden op de camera of op een statief.

 

Leave your Comment