We dachten dat we alleen waren

Masters of Wedding Photography

We dachten dat we alleen waren

“Een foto zoals deze kan je niet in scene zetten. Het gebeurt…of het gebeurt niet”.

“Een foto zoals deze kan je niet in scene zetten. Het gebeurt…of het gebeurt niet”.

Het was een prachtige dag en een heerlijke knotsgekke bruiloft. Gedurende de dag was er al van alles gebeurd. De familie en vrienden van het bruidspaar kwamen uit Australië, Schotland, Engeland en ons eigen land. Een bont gezelschap dus. De dag was al redelijk gevorderd.  Zo waren de ceremonie en het diner al achter de rug en was er al menig glaasje door de gasten genuttigd. De sfeer was geweldig. Het bruidspaar had de photobooth zelf gemaakt en een heleboel bruiloftsgasten hadden hiervan al gebruik gemaakt. Dit leidde natuurlijk tot hilarische momenten. Wim zou na het diner eigenlijk vertrekken, maar toen hij zag dat het bij de photobooth wel erg gezellig werd is hij nog even gebleven en dat was maar goed ook! Het bruidspaar nam wel heel grappige poses aan en zij waren selfies aan het maken met een eigen camera met afstandsbediening. Wim zag het van een afstand gebeuren en pakte zijn inmiddels ingepakte spullen er weer bij. Het bruidspaar en hun gasten hadden zoveel plezier dat zij Wim niet eens opmerkten en zich dus ook niet bewust waren van dit fotomoment.

Dit was zo’n heerlijke bruiloft waar alles kon en mocht met spontane mensen die gewoon van het leven aan het genieten waren. 

Wim had al een paar keer eerder op de dag gekeken bij die grappige photobooth en er waren al regelmatig leuke momenten met daggasten. Deze sprong er echter uit! Met de bruid op de grond en haar benen in de lucht, de bruidegom er links boven bij en de vader van de bruid rechtsboven in de lijst. Deze foto is 100% spontaan gemaakt, maar hoe geweldig leuk is het resultaat. 

Wim vindt dat deze foto heel goed bij hem past. Tijdens een bruiloft is hij alert op dit soort momenten. Ook omdat hij samen met zijn vrouw Kristen fotografeert. Er zijn dan meer mogelijkheden om die gekke momenten op te zoeken. 

Voorwaarde is natuurlijk dat het bruidspaar en hun gezelschap van dit soort gekkigheid houden. Wim vindt het belangrijk dat mensen zichzelf zijn en gewoon hun eigen gang gaan. 

Hij omschrijft de fotografiestijl van hen als duo als verhalend maar zeker ook met een vleugje humor erin. De foto getuigt daar wel van!

  

 Meer werk van Wim Wilmers is te vinden op:

http://de-masters.nl/fotograaf/Wim-en-Kristin-Wilmers

 &

http://www.wimwilmers.nl/  

  

Tekst: www.theway2yourwedding.nl / Inge de Regt-Janssen

 

In opdracht van MDWP

 

Leave your Comment