Wachten wordt beloond!

Masters of Wedding Photography

Wachten wordt beloond!

Binnen ons kleine kikkerlandje hebben we te maken met ontzettend veel verschillende culturen. Ook deze mensen vinden het geluk bij elkaar en stappen in het huwelijksbootje.

Binnen ons kleine kikkerlandje hebben we te maken met ontzettend veel verschillende culturen. Ook deze mensen vinden het geluk bij elkaar en stappen in het huwelijksbootje.

Damon Pijlman was getuige van een 'vierdaagse' of ook wel een Indiaas/Nederlands huwelijk en wat doe je dan als je al heel lang aan het wachten bent tot de bruid eindelijk haar entree maakt? Tja, daar wist Damon wel raad mee...

Deze unieke foto is gemaakt voordat het feest op dag twee los zou barsten. Geheel volgens de traditie was dit een feest waar alleen de bruid, in traditionele Indiase kleding, aanwezig zou zijn. De Nederlandse gasten waren op tijd, de bruid was helemaal klaar om te gaan feesten, maar waar waren alle Indiase gasten? Die lieten iets langer op zich wachten en dus ontwikkelde Damon zijn eigen projectje!

Deze Nederlandse bruiloftsgast besloot er bij te gaan zitten, nam een biertje en zonder dat hij het in de gaten had, was dit moment op de gevoelige plaat vastgelegd. Damon:' Om deze man heen werd nog een beetje gewerkt aan de styling van de locatie. Wachten duurt lang en daarom besloot ik van deze man een persoonlijk projectje te maken. Je moet in de flow blijven en zo zie je maar dat je van elk klein en soms saai moment een prachtig verhaal kunt vertellen'. 

Journalistiek fotograferen is de kracht van Damon en ook deze foto heeft hij op een leuke manier vastgelegd. 'Deze foto is dan misschien ontstaan op een wat stiller moment tijdens deze bruiloft, spontaan en uniek is hij zeker en ik heb er toch maar weer een Masters award mee in de wacht gesleept', aldus Damon.

Meer werk van Damon is te vinden op:

http://www.de-masters.nl/fotograaf/DamonPijlman 

en

http://www.studiodamon.com 

Tekst: Dianne Overbeeke

In opdracht van MDWP

Leave your Comment