Trouwen.nl steunt de Masters

Masters of Wedding Photography

Trouwen.nl steunt de Masters

Ook dit jaar sponsoren Trouwen.nl en Bruiloft.nl weer de Masters of Dutch Wedding Photography! “Dit wordt het tweede jaar dat we deze contest sponsoren en we hebben wederom een mooie prijs weg te geven”, aldus Hans Velders, eigenaar van Trouwen.nl en Bruiloft.nl.

Ook dit jaar sponsoren Trouwen.nl en Bruiloft.nl weer de Masters of Dutch Wedding Photography! “Dit wordt het tweede jaar dat we deze contest sponsoren en we hebben wederom een mooie prijs weg te geven”, aldus Hans Velders, eigenaar van Trouwen.nl en Bruiloft.nl.

Winnaars krijgen jaar lang gratis advertentie

“We vonden het initiatief van deze contest zo leuk en vorig jaar is erg goed bevallen, vandaar dat we ook dit jaar weer graag meedoen”, vertelt Hans Velders. Trouwen.nl en Bruiloft.nl geven niet één prijs weg, maar de beste tien fotografen van de contest winnen een prijs! Een prijs waar de fotografen langere tijd profijt van hebben, namelijk gratis een jaar lang adverteren op de websites van Trouwen.nl en Bruiloft.nl.

 

Contest verhoogt kwaliteit fotografen

Ook de fotografen die niet winnen, hebben veel profijt bij het deelnemen aan de Masters. Het beoordelen van je eigen foto’s of deze de moeite waard zijn om in te zenden is een erg leerzaam proces. Ook ontstaan er veel groepjes fotografen die elkaars foto’s beoordelen om de keuzes bij het insturen wat te vergemakkelijken. “De trouwfotografie in Nederland leeft! Daar dragen wij graag ons steentje aan bij door deze contest te sponsoren en tegelijkertijd meer bekendheid te geven aan de winnende fotografen.”, vertelt Hans Velders enthousiast.

 

foto: Yves Schepers

 

Bruidsparen verdienen belangrijke informatie

Het promoten van de beste bruidsfotografen is niet de enige reden voor Hans Velders om de contest te sponsoren. Het is voor aanstaande bruidsparen belangrijk dat er een duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen de kwaliteit van fotografen in Nederland. Daarnaast verhoogt deze contest de kwaliteit van de deelnemende fotografen door een enorme berg aan inspiratie en winnende foto’s aan te bieden. Vanwege het concurrentiegevoel streven de fotografen bij elke wedstrijd naar een hoger niveau en daar hebben bruidsparen weer veel profijt van. “Eigenlijk voor iedereen dus een win-winsituatie”, glimlacht Hans Velders.  

 

Trouwen.nl en Bruiloft.nl zijn grote inspiratiewebsites voor bruidsparen. De Masters zijn dan ook erg blij met hun partnerschap! Na elke ronde verschijnen de winnende foto's op beide websites en wordt er geschreven over de Masters. Zie o.a. de volgende artikelen:

http://trouwen.nl/inspiratie/trouwen-nl-sponsort-masters-of-dutch-wedding-photography#.ViZPzNZDuy4 

http://trouwen.nl/inspiratie/winnaars-de-masters-zomer-2015#.ViZSA9ZDuy4

http://trouwen.nl/inspiratie/top-10-trouwfotografen-2014-2015#.ViZSGtZDuy4

 

 

Voor een overzicht van onze partners en de prijzen die beschikbaar worden gesteld verwijzen wij graag naar onze partnerpagina.

 

Leave your Comment