Through The Chandelier

Masters of Wedding Photography

Through The Chandelier

Deze bruid kreeg haar trouwjurk aan en in de tussentijd keek de fotograaf Gabriel goed om zich heen om mooie perspectieven te vinden voor de foto’s.

Deze bruid kreeg haar trouwjurk aan en in de tussentijd keek de fotograaf Gabriel goed om zich heen om mooie perspectieven te vinden voor de foto’s.

Hij zag bovenin de ruimte een zeer grote kandelaar hangen met een open luikje boven het plafond. Gabriel kreeg niet meteen toestemming om naar boven te gaan. Nadat hij uitlegde wat zijn bedoeling was en welke speciale ideeën hij had, mocht hij het op eigen risico proberen.Het was heel erg lastig om boven te komen. Een bijkomend probleem was de ontzettende hoogtevrees van Gabriel. Dat maakte het nog lastiger! Maar hij liet zich niet ontmoedigen en nam de foto’s van de bruid waaronder de trough the chandelier foto. Maar het gezicht van de bruid was niet goed te zien door de enorme hoogte en dat zat hem toch wat dwars. De dag vorderde, het bruidspaar gaf elkaar het Ja-woord en de receptie volgde. Aan het einde van de receptie was er toch nog een kort momentje om deze foto op een andere manier te schieten. Gabriel overlegde met het bruidspaar over zijn plan en de bruid vond het nieuwe idee geweldig en wilde heel graag meewerken.De assistent van Gabriel zorgde ervoor dat de bruid precies onder de kandelaar kwam te liggen en de gasten gingen uit zichzelf er spontaan omheen staan.Eenmaal boven, raapte Gabriel nog een keer al zijn moed bij elkaar. Zo hing hij met zijn camera op 30 meter hoogte door de kandelaar heen om deze foto te maken! What a beauty!

 

Gabriël Scharis is bekend als initiatiefnemer in de bruiloft foto en film industrie. Hij is gedreven door zijn passie voor zijn vak en vindt een spontaan contact met de bruidsparen die hij fotografeert belangrijk en fijn. Met veel humor krijgt hij elk bruidspaar voor zijn lens!


Meer werk van Gabriel Scharis is te vinden op:

www.de-masters.nl/fotograaf/Gabriel-Scharis

&

www.trouwfotograaf.nl

 

Tekst: theway2yourwedding / Inge de Regt-Janssen
In opdracht van MDWP

Leave your Comment