The first look

Masters of Wedding Photography

The first look

De grote dag is aangebroken en eindelijk ga je trouwen met de liefde van je leven. Het moment dat je elkaar voor de eerste keer ziet en in de ogen kijkt is altijd een moment vol emotie.

De grote dag is aangebroken en eindelijk ga je trouwen met de liefde van je leven. Het moment dat je elkaar voor de eerste keer ziet en in de ogen kijkt is altijd een moment vol emotie.

Nicole Bosch van Nicole Bosch Photographer, legde de “first look” van dit bruidspaar prachtig vast. Deze foto bewijst maar weer eens hoe je naar zo’n dag toe kunt leven en dat die dag vol mooie en emotionele momenten zit.

De bruidegom is onderweg en de bruid staat vol spanning te wachten tot hij eindelijk aanbelt. Het moment van de ”first look” is altijd bijzonder en het is een teken dat de dag gaat beginnen.

Nicole: ’De bruid was helemaal klaar en stond achter de voordeur te wachten. De bruidegom kwam aangereden in een prachtige Morgan en de familie stond hem op te wachten. Toen was het moment daar dat ze elkaar voor de eerste keer zagen en toen kwamen ook de eerste tranen’.

Niet iedereen durft altijd zijn emoties te tonen, maar daar heeft deze bruidegom totaal geen problemen mee. Waarom zou je die tranen niet laten zien? Een traantje wegpinken, omdat ze er zo mooi uit ziet is toch helemaal niet zo gek? Gelukkig heeft Nicole dit ‘go with the flow’ moment vastgelegd en zal het bruidspaar later misschien wel tegen elkaar zeggen:’ Dat moment, dat was zo ongelofelijk mooi en we zullen het nooit vergeten’! 

Het bruidspaar trouwde in de tuin van het prachtige Landgoed Het Roode Koper, maar de ceremonie liep toch even anders dan gepland. ‘De temperatuur was heerlijk, het jawoord had geklonken maar toen ging het stortregenen. En wel zo erg dat de ceremonie binnen voortgezet moest worden’, aldus Nicole. Tja, het weer heb je natuurlijk niet in de hand, maar wellicht was het wel een regenbui om het net gesloten huwelijk te vieren?

Een bruiloft kent natuurlijk het jawoord, de kus en de ringen, maar een bruiloft bestaat uit zoveel meer. De spanning, de blijdschap, de ontlading, maar ook die ene blik of lach zegt meer dan duizend woorden. Nicole:’ Wat ik het mooie vind aan bruidsfotografie is het maken van foto’s met een betekenis. Echte momenten vastleggen waardoor de beleving van de dag weer helemaal tot leven komt en dat doet deze foto voor mij zeker’!

 

Meer werk van Nicole is te vinden op http://www.nicolebosch.com/

http://www.de-masters.nl/fotograaf/NicoleBosch


Tekst: Dianne Overbeeke

In opdracht van MDWP

Leave your Comment