Onverwachts bezoek van Bambi

Masters of Wedding Photography

Onverwachts bezoek van Bambi

De titel roept wellicht wat oude herinneringen bij je op, want de tekenfilm Bambi kan iedereen zich vast nog wel wel herinneren uit zijn kindertijd.

De titel roept wellicht wat oude herinneringen bij je op, want de tekenfilm Bambi kan iedereen zich vast nog wel wel herinneren uit zijn kindertijd.

Tegenwoordig moet je naar de dierentuin of naar en natuurpark om herten te kunnen zien, maar dit bruidspaar had op hun trouwdag wel een heel bijzondere gast op bezoek tijdens hun fotoshoot.

Marco & Claudia legden dit bijzondere bezoekje op de gevoelige plaat vast. Deze prachtige foto is gemaakt in de Amsterdamse Waterleidingduinen en het is een fantastische plek voor het maken van foto’s. De mooie duinen en naaldbomen waren eigenlijk al het perfecte decor voor de foto’s van dit bruidspaar, maar ineens was daar het hert!

Marco & Claudia:’ Het hert kwam op het boeket af, want die gaf kennelijk nogal een zoete geur af. Hij volgde ons een lange tijd tot we op een mooi plekje kwamen en uiteindelijk is daar deze bijzondere foto uitgekomen’.

De bruiloft van dit bruidspaar vond plaats in december en aan de schoenen van de bruid kun je wel zien dat het ontzettend koud was. ‘Ik vertelde het bruidspaar dat ze lekker gezellig bij elkaar konden gaan staan en dat ze het hert even moesten vergeten. Dat was echter nogal lastig, aangezien zijn constante toenadering af en toe een beetje intimiderend kon zijn’, aldus Marco & Claudia. De bruid had tijdens dit fotomoment natuurlijk wel een beetje gezonde spanning, want je weet natuurlijk maar nooit of het hert je aan z’n gewei rijgt.

De omstandigheden tijdens het maken van deze foto waren uniek en dat maakt deze foto in combinatie met de interessante locatie en de bewuste compositie ontzettend tof!

Marco & Claudia:’ We zijn echt superblij dat deze spontane foto met een hele toffe emotie heeft gewonnen’!

Meer werk van Marco & Claudia is te vinden op https://kissesandconfetti.nl/

Tekst: Dianne Overbeeke

In opdracht van MDWP

Leave your Comment