Hoewel ze de lievelingen van de bruid zijn, konden ze helaas niet mee naar de trouwceremonie en werden ze al vroeg uit de “getting ready ruimte” geband omdat ze de witte trouwjurk van de bruid natuurlijk niet vies mochten maken.

Het huis waarin Meral zich bevond was prachtig, groot en met genoeg ramen. Het was een zonnige, warme dag. Meral was wat vroeger dan gepland op de afgesproken locatie omdat zij nog een back-up camera bij een collega moest ophalen en daardoor wat eerder arriveerde. Hierdoor had zij ruim de tijd om het make-up en aankleedmoment te fotograferen en sfeer te proeven, maar ook alvast heerlijk door het huis te dwalen.

Het is niet de bruid die hier wordt opgemaakt. Zij verbleef boven in een kamer. Dit waren twee van de kinderen en tevens schoondochters die elkaar opmaakten. Meral was op zoek naar de honden omdat zij wist dat de bruid heel graag een foto wilde van haar lievelingetjes. Toen zij de keuken binnenstapte en de honden zo zag toekijken twijfelde ze niet lang en besloot hen gelijk te fotograferen met de beide dames als kader zodat het direct duidelijk werd waar de blik van de honden naartoe ging.

 

 

Deze foto is een mooi voorbeeld van een spontaan en speciaal moment. Meral zoekt naar deze kleine, onverwachte en spontane momenten en doet haar best om deze zoveel mogelijk vast te leggen op een pure, oprechte manier.  Het resultaat is deze geweldig leuke foto van deze twee schatten.

 

 

Meer werk van Meral Soydas is te vinden op:

http://www.de-masters.nl/fotograaf/MeralSoydas

& www.meralsoydas.nl

Tekst: www.theway2yourwedding.nl / Inge de Regt-Janssen

In opdracht van MDWP

 

laat een reactie achter


gerelateerde blogposts

URBAN DYNAMICS

Het verhaal achter de foto van Evert Doorn

lees het verhaal

DE VERLEIDING IS GROOT…KIJKEN OF JE SAMEN IN DE TUKTUK PAST

Het verhaal achter de foto van Els Korsten

lees het verhaal