Niks gezien!

Masters of Wedding Photography

Niks gezien!

“U mag de bruid kussen”, is wat de ambtenaar zegt als zowel de bruid als bruidegom het jawoord aan elkaar gegeven hebben.

“U mag de bruid kussen”, is wat de ambtenaar zegt als zowel de bruid als bruidegom het jawoord aan elkaar gegeven hebben.

Het moment waarop je eindelijk man en vrouw bent. Dat moment moet natuurlijk gevierd worden met een liefdeskus. Shirley Born van Sjurlie Fotografie, heeft hier een toch wel heel bijzondere foto van gemaakt waar ze op het moment van maken nog geen weet van had!

Shirley:’ De ambtenaar had de getuigen gevraagd tijdens het jawoord te gaan staan, iets wat ik normaal niet zo mooi vind op foto’s, maar in dit geval heeft dat geleid tot een onwijs grappige en mooie foto’. Tja, deze getuige kneep even de oogjes dicht toen er gekust mocht worden. Hij heeft dit mooie moment toch maar weer gemist of deed hij het expres? We zullen er nooit achter komen. Maar dat er over deze foto nog lang nagepraat zal worden is een feit!

Een foto weggooien? Dat doet Shirley niet en dat is maar goed ook, want anders hadden we deze foto misschien wel nooit gezien. ‘Iemand anders had de foto wellicht weggegooid gezien de blik van de getuige, maar ik vind dat dit de foto juist zo geweldig maakt’, aldus Shirley.

Nou Shirley, daar heb je helemaal gelijk in, al weet ik niet of de getuige daar ook zo over denkt!

Een kus is altijd maar een fractie van een seconde en als fotograaf moet je daar snel bij zijn, want voor je het weet is het voorbij en heb je dat belangrijke moment gemist. Shirley:’ Ik heb tijdens het maken van de foto helemaal niet op de blik van de getuige gelet en dat zag ik dus pas naderhand toen ik de foto’s ging bekijken’.

Shirley, het is je vergeven en ook de getuige in kwestie hoeft zich absoluut niet schuldig te voelen, want het heeft toch weer een geweldige foto opgeleverd!

 

Meer werk van Shirley is te vinden op www.sjurlie-bruidsreportages.nl

http://www.de-masters.nl/fotograaf/ShirleyBorn

 

Tekst: Dianne Overbeeke

In opdracht van MDWP

Leave your Comment