Masters Meetup: wo 31 mei

Christiaan de Groot

Masters Meetup: wo 31 mei

Een mooie lentedag vol inspiratie!

Een mooie lentedag vol inspiratie!

De Masters Meetup is een samenkomst om je collega trouwfotografen te ontmoeten, te praten over fotografie, ondernemen, presentaties te bewonderen en foto reviews te doen met elkaar. Kortom, om samen en met elkaar te leren. En daarnaast gezellig samen te zijn.

Iedereen die met trouwfotografie bezig is mag komen!
Je hoeft dus niet actief lid te zijn van de Masters of in te sturen voor de wedstrijd om naar de Meetup te mogen komen. 

Bekijk hiernaast de foto's van deze mooie en inspirerende middag.


Datum: Wo 31 mei 

Locatie: Freeland Farm, Vreelandseweg 36, 1393PG Nigtevegt

Tijd: 13:00-18:00

12:30 Inloop
13:00 Start Presentaties

Rein Janssen - Artificial Intelligence
Als product- en reclame fotograaf volgt Rein op de voet wat voor invloed Ai heeft op fotografie. Hij zal jullie bijpraten over de huidige mogelijkheden en zijn visie over waar dit allemaal naar toe gaat, ook voor ons als trouwfotografen. Aan bod zullen ook de mogelijkheden komen voor selectie en editing via Ai, iets waar we nu al veel profijt van kunnen hebben.

Bas Uijlings - Behind the scenes met Bas
Al jaren fotografeert Bas bruiloften in het hoogste segment. Tijdens de meetup zal hij een boekje open doen over zijn werkwijze, zijn materialen en hoe hij de meest veeleisende klanten tevreden houdt.

By Nadia Photography - Album Sales 
Deze presentatie kan je nog wel eens een hoop extra inkomsten gaan opleveren. Al jaren geeft Nadia zeer succesvolle Album Sales workshops die trouwfotografen honderden euro's extra per album op kunnen leveren. Tijdens de Meetup zal zij een boekje open gaan doen over het systeem dat hier achter zit. Hoe je klanten kan via niet opdringerige aftersales heel veel extra opties af kan laten nemen. Iets dat voor elke trouwfotograaf interessant is dus!

Foto Kritiek sessie
Wat is er goed aan een foto en wat kan er beter? Wij gaan tijdens een foto kritiek sessie de details in een foto er uit lichten en onder woorden proberen te brengen wat je nog zou kunnen doen om deze te verbeteren. Een zeer gewild terugkerend onderdeel van de Meetup wat zeer leerzaam kan zijn. 
17:00 Start borrel
18:00 Einde


Aanwezig op de Meetup zijn ook:
Dutch Ink Albums / Wouter van Twillert om je de mogelijkheden te laten zien van hun mooie stijlvolle assortiment. En ook niet onbelangrijk: de drankjes tijdens de borrel worden gesponsord door Dutch Ink Albums.
Nikon Benelux - met een hoop materiaal om te bekijken en uit te testen. Daarnaast geeft Nikon aan alle aanwezigen maar liefst €850 aan waardebonnen (per persoon!) om 
Nikon apparatuur uit te proberen via Gearbooker.


Kosten: GRATIS voor Master Members / €20,- ex BTW voor FREE, Basic of Basic+ members. Inclusief drankjes in de pauzes en de borrel. 

Ben je nog geen member? Geen probleem! Je kunt gemakkelijk een FREE account aanmaken en daarna een kaartje kopen voor de Masters Meetup.


De Masters Meetup van 31 mei is UITVERKOCHT. Er zijn helaas geen kaarten meer beschikbaar. 

Abonneer je op de Masters Agenda en laat toekomstige Meetups en deadlines automatisch in je eigen agenda verschijnen! 


Foto's van een vorige Masters Meetup:

Masters Seminar bij PLLEK in Amsterdam:

Masters Seminar Amsterdam
Masters Seminar Amsterdam
Masters Seminar Amsterdam
Masters Seminar Amsterdam

Masters Seminar bij de Avenue in Breda:

Leave your Comment