Patricia van Dun

5,0 (2)
OVER PATRICIA, Ik vertaal graag liefdesverhalen in beeld… Ik glimlach continue tegen mijn scherm als ik werk aan jullie foto’s… Ik word een klein beetje verliefd op iedereen voor de camera… Ik ben een huismus, die toch ook graag de bloemetjes buiten zet.. Ik ‘lees’ en ‘zie’ graag.. Ik ben nieuwsgierig en verwonder me over echt vanalles… Ik fotografeer graag emoties in alle vormen; prille liefde, geboorte, pure kinderkoppies, een huwelijk, de ziel van een bedrijf , maar ook afscheid van een dierbare... En JULLIE, wie zijn jullie? Let’s meet!! Benieuwd naar jullie en jullie lovestory!

Awards

  • 3 awards dit jaar
  • 12 lifetime awards

Portfolio

Contact

Vind Patricia van Dun op:

PATRICIA FOTOGRAFEERT.

Breda

Brabant

Or drop a line here

Controleer of Patricia van Dun beschikbaar is op jullie dag:

Vermeld op de Masters website

Onderstaand vind je links naar artikelen waarin Patricia van Dun wordt genoemd.

Voor moederdag: de mooiste foto’s van moeders op bruiloften

Masters of Wedding Photography

Voor moederdag: de mooiste foto’s van moeders op bruiloften

Als moeder heb je natuurlijk een hele bijzondere rol op de bruiloft van je kind. Wij hebben de mooiste foto’s van bijzondere momenten met moeders voor je op een rij gezet.

De droom van kleine meisjes

Masters of Wedding Photography

De droom van kleine meisjes

De meeste kleine meisjes dromen van trouwen, een trouwjurk en een echte prinsessendag. Wat een feest is het dan ook als je hoort dat je ouders gaan trouwen. Dat betekent groot feest! En terwijl de bruiloft vorm krijgt, leef je samen met je ouders, familie en vrienden toe naar een mooie dag. Vaak duurt dat wel een jaar, en dat is best lang. Maar er moet ook veel geregeld worden, de locatie, trouwkleding, een fotograaf (!), het feest etc.

Wat zeggen de bruidsparen?

Lees alle reviews van pas getrouwde stellen over deze bruidsfotograaf.