Krachtige vrouwen door kwetsbaarheid

Masters of Wedding Photography

Krachtige vrouwen door kwetsbaarheid

Bij het aankleden van de bruid waren oma, de moeder van de bruid, de bruid en haar zus aanwezig. Vroeger droeg men veel vaker een korset en oma wist daardoor in een handomdraai de jarretels vast te maken.

Bij het aankleden van de bruid waren oma, de moeder van de bruid, de bruid en haar zus aanwezig. Vroeger droeg men veel vaker een korset en oma wist daardoor in een handomdraai de jarretels vast te maken.

Oma was zo verrast dat ze hierbij mocht zijn en huilde toen ze toekeek hoe haar kleindochter de jurk aankreeg. Dat ze dit nog mee mocht maken! De familieband was bij deze bruiloft heel sterk en het aankleedmoment van de bruid was een heerlijke vrouwelijke gebeurtenis met veel gezelligheid en natuurlijk ook wat spanning voor de dag.

Wanneer een bruidspaar trouwt, zijn het eigenlijk ook de families die een beetje mee trouwen. Op zulke dagen zie je diverse persoonlijkheden samen een verhaal vormen.
Tijdens deze foto en eigenlijk daarna ook bij het aankleden van de bruid werd Isabelle emotioneel van het mooie moment en het gegeven dat oma er zo liefdevol bij was.
Isabelle is deze oma zo dankbaar maar ook de bruid voor haar kwetsbaarheid. De string heeft een staart en dat paste precies bij haar persoonlijkheid, een geweldige vrouw!

Toen Isabelle deze foto maakte wilde zij liever zijlicht, maar het gebeurde zo snel dat ze wel voor tegenlicht moest gaan. Zij wist dat ze anders het moment er niet goed op zou krijgen. Isabelle is daarom heel dichtbij gegaan om het witte raam er achter zo min mogelijk op de foto te krijgen.
Toen Isabelle even alleen was met de bruid en met oma vroeg de bruid haar of zij even wilde helpen met haar jarretels. Zij antwoordde dat het niet aan haar was om te helpen, omdat zij dit soort mooie momenten van anderen niet wil ontnemen.
Isabelle probeert zo min mogelijk te helpen, want een sleep recht leggen, kan een keer, maar als de bruidegom het doet, is het hun moment samen en juist leuk om te fotograferen.

Dit is een typische Isabelle Hattink foto. Zij vindt de kwetsbaarheid in de mens het mooiste dat er is, omdat men dan pas karakter en de puurheid van iemand ziet. Isabelle wil juist kwetsbaarheid zichtbaar maken, want dat maakt iemand prachtig vindt Isabelle.
Het maken van een foto waar iemand “knap” op staat is geen probleem, maar een mooie foto wordt “gemaakt” door het bruidspaar door vooral zichzelf te zijn.


Meer werk van Isabelle Hattink is te vinden op:


http://www.de-masters.nl/fotograaf/Isabelle-Hattink
&
www.fotobelle.nl


Tekst: theway2yourwedding / Inge de Regt-Janssen
In opdracht van MDWP

Leave your Comment