Koe lust wel een bloemetje

Masters of Wedding Photography

Koe lust wel een bloemetje

Deze foto zorgt gewoon voor een brede glimlach op ieders gezicht. Een nieuwsgierige koe die het bruidsboeket probeert te stelen en aanziet voor een lekker hapje.

Deze foto zorgt gewoon voor een brede glimlach op ieders gezicht. Een nieuwsgierige koe die het bruidsboeket probeert te stelen en aanziet voor een lekker hapje.

De forse tong waarmee hij dat probeert en de rust die de bruid uitstraalt zorgen voor een geweldig leuk fotomoment!

 

Op deze winterse trouwdag maakte Geertje enkele foto’s in de koeienstal bij de bruid thuis. Het was best wel een koude dag. In de stal was het wat warmer en het bruidspaar wilde graag wat foto’s met de koeien. Het was best wel donker binnen en Geertje moest daardoor met  hoge iso-waarden fotograferen.  Het bruidspaar stond dichtbij de koeien en één koe leek wel trek te hebben in een lekker bosje bloemen en kwam steeds dichterbij. Nieuwsgierig naar het bruidspaar, maar hij leek nog meer oog te hebben voor het bruidsboeket. Een paar keer stak hij zijn tong al voorzichtig door het hek in de hoop een beetje van het boeketje te kunnen smullen. Geertje zorgde snel dat ook zij dichterbij kwam. De bruid vond het allemaal geen probleem en bleef heel rustig staan. De koe besloot om nog een flinke poging te wagen waardoor Geertje dit geweldig leuke moment kon vastleggen.  

Dit soort momenten kan je niet plannen. Ze gebeuren spontaan. Dat maakt de foto ook zo leuk vindt Geertje.

Geertje houdt van frisse, spontane en echte foto’s. Zij fotografeert graag onverwachte momenten.  En deze foto …is zo’n heerlijk onverwachts moment.

 

Geertje vindt het erg leuk dat zij met deze vrolijke foto een Award heeft gewonnen ondanks dat het bruidspaar niet zichtbaar in beeld komt. De foto won nog een prijs! Een fearless Award.  

En de koe….heeft inmiddels een passende beloning ontvangen in de vorm van een feestelijk verpakt stuk koeien-koek 🙂

 

Meer werk van Geertje Vierhout is te vinden op:

http://www.de-masters.nl/fotograaf/GeertjeVierhout

&

www.fotovierhout.nl

 

Tekst: www.theway2yourwedding.nl / Inge de Regt-Janssen

 

In opdracht van MDWP

 

Leave your Comment