Kleurrijk getrouwd

Masters of Wedding Photography

Kleurrijk getrouwd

Bruidspaar Luuk en Leonie trouwden op locatie Landgoed Groot Warnsborn. Zij hadden elkaar zojuist het Ja-woord gegeven en deze foto volgde direct erna.

Bruidspaar Luuk en Leonie trouwden op locatie Landgoed Groot Warnsborn. Zij hadden elkaar zojuist het Ja-woord gegeven en deze foto volgde direct erna.

De bellenblaas vult de donkere achtergrond en maakt deze foto nog kleurrijker! Deze trouwdag was heerlijk ontspannen. Het bruidspaar deed waar zij zich goed bij voelde. Sneakers voor de bruid en een custom-made bruidsjurk. Bruidegom Luuk zonder stropdas en ook op sneakers. 

Het bruidspaar werd getrakteerd op een echte warme zomerse trouwdag. Tijdens de buitenceremonie werden er zonnebrillen en waaiers uitgedeeld , maar ook glaasjes water door de crew van Landgoed Groot Warnsborn. De sfeer was top en relaxt. De daggasten waren enthousiast.  

Deze foto laat eigenlijk precies zien hoe het bruidspaar is: spontaan, relaxt, kleurrijk en heel erg enthousiast. Bruidegom Luuk heeft deze foto als verjaardagscadeau aan zijn vrouw Leonie gegeven.

Als fotograaf weet je welke mooie en bijzondere momenten er komen op een trouwdag. Melissa wist ook dat de gasten zouden gaan bellenblazen. Toen de gasten de bellenblaas een final check gaven zag Melissa dat deze een heel mooi effect zou hebben op de donkere achtergrond. Toen het bruidspaar kwam, is Melissa vanaf een lager standpunt gaan zitten. De gasten begonnen te “bellenblazen” en de newlyweds straalden van geluk. De reactie van het bruidspaar was heel puur en heerlijk spontaan…en voor altijd vastgelegd op deze foto.

Melissa houdt van spontaniteit, kleuren en een enthousiaste sfeer! Dat is ook hoe zij haar fotografie ziet.Zij is supertrots op deze foto!

Meer werk van Melissa Ouwehand  is te vinden op:

www.de-masters.nl/fotograaf/MelissaOuwehand

https://selijn.nl/

 

Tekst: www.theway2yourwedding.nl/ Inge de Regt-Janssen

In opdracht van Masters NL

Leave your Comment