Just married – Winterwedding

Masters of Wedding Photography

Just married – Winterwedding

Renske had deze sneeuwstorm aan confetti helemaal niet verwacht. Voor het bruidspaar was dit ook een grote verrassing.

Renske had deze sneeuwstorm aan confetti helemaal niet verwacht. Voor het bruidspaar was dit ook een grote verrassing.

Dat maakte de reactie van de just-married-couple des te leuker! Renske vindt dit een onwijs fijne foto. Er is veel emotie te zien en blije gezichten van gasten die druk zijn met het bruidspaar te trakteren op een explosie van nepsneeuw!

Het moment waarop een bruidspaar naar buiten loopt is vaak een hectisch moment waarin je als fotograaf snel moet bedenken welke positie je inneemt en of je van dichtbij of veraf gaat fotograferen.

Dit betrof een winterbruiloft. De lucht is dan anders en wat donkerder dan in de lente of de zomer. Renske had voldoende ruimte om van voren naar achteren te bewegen.

De winterbruiloft komt op deze foto, los van de nepsneeuw, ook goed tot uiting door de handschoenen, mutsen en dikke jassen. Het komt geregeld voor dat er wordt geklapt en gestrooid als het bruidspaar naar buiten komt. Het gebruik van nepsneeuw komt natuurlijk een stuk minder vaak voor en is in ieder geval voorbehouden aan de winter.

Het vastleggen van deze winterwedding was heel bijzonder voor Renske. De dagen zijn korter, het is eerder donker, de lucht kleurt anders en het is wat kouder. Maar daardoor krijgen de foto’s een hele andere sfeer en dimensie. 

Deze stijl van fotograferen past bij Renske. Zij kenmerkt haar stijl van fotograferen als romantisch, verhalend en puur. Renske houdt van het vastleggen van connecties tussen mensen, emoties en oog voor detail, Licht en compositie zijn twee belangrijke elementen in haar fotografie en dat zie je ook terug in de beelden die zijn vastlegt.

 
Meer werk van Renske Meinema is te vinden op:

http://www.de-masters.nl/fotograaf/RenskeMeinema

www.renskemeinema.com

Tekst: www.theway2yourwedding.nl / Inge de Regt-Janssen

In opdracht van MDWP

Leave your Comment