Hoog bezoek

Masters of Wedding Photography

Hoog bezoek

De huwelijksdag vier je natuurlijk met familie, vrienden en andere dierbaren, maar wat als er uit onverwachtse hoek ineens hoog bezoek komt?

De huwelijksdag vier je natuurlijk met familie, vrienden en andere dierbaren, maar wat als er uit onverwachtse hoek ineens hoog bezoek komt?

Tja, de koning en koningin waren het helaas niet, maar wat Moniek Slagter op de huwelijksdag van dit bruidspaar heeft vastgelegd, kun je toch ook wel hoog bezoek noemen!

Als back-up fotograaf was Moniek getuige van een unieke fotoshoot in de Beekse Bergen. Een 'jeep safari' door het park, de manoeuvres van Moniek op de achterbank van de jeep voor de juiste compositie en natuurlijk de onverwachte gast, hebben ervoor gezorgd dat dit bijzondere moment en deze prachtige foto de (trouw)boeken ingaat. 

Je zou bij het kijken naar deze foto bijna denken dat de bruidegom en de giraf 'het getrouwde stel' van de dag zijn, maar het ligt toch net even iets anders. 'Het lijkt alsof de giraf heel liefdevol naar de bruidegom kijkt en denkt:' ik vind jou leuk', maar hij had het toch echt gemunt op het bloemetje in de corsage', aldus Moniek. 

Moniek:' De mooie en vooral spontane momenten vastleggen, is altijd een belangrijk onderdeel geweest van mijn werkwijze. Als je dan tijdens een fotoshoot tussen de zebra's en de giraffen dit bijzondere moment kunt vastleggen en er ook nog eens geheel onverwachts een award mee wint, dan ben je een heel gelukkig mens'!

Meer werk van Moniek is te vinden op:

http://www.fotograaf-huwelijk.com/  

 

Tekst: Dianne Overbeeke

In opdracht van MDWP

Leave your Comment