Het aankleedmoment van twee bijzondere bruidsmeisjes

Masters of Wedding Photography

Het aankleedmoment van twee bijzondere bruidsmeisjes

Cloé (5 jaar) en Noëlle (3 jaar) zijn de dochtertjes van het bruidspaar Sebastian en Soraya. Het kleine een-persoons-appartement van de moeder van de bruid was in de ochtend van de trouwdag goed gevuld met mensen.

Cloé (5 jaar) en Noëlle (3 jaar) zijn de dochtertjes van het bruidspaar Sebastian en Soraya. Het kleine een-persoons-appartement van de moeder van de bruid was in de ochtend van de trouwdag goed gevuld met mensen.

De bruid, haar moeder, de twee meisjes, de kapster, twee vriendinnen, de weddingplanner en Caroline zelf. De aankleding van het appartement was ook gezellig. Een druk behangetje, veel spulletjes en drie vogelkooien in de woonkamer waarvan twee logeetjes van een kennis. Op de foto is een van de drie vogelkooien zichtbaar.

De sfeer was heerlijk relaxed en er was voldoende tijd. Het was een stralende dag. De bruidegom zou de bruid en de bruidsmeisjes in een koets met twee prachtige witte paarden ophalen. De bruid en de bruidsmeisjes zijn dol op paarden. Caroline had al een boel foto’s gemaakt, maar wilde graag nog wat detail foto’s maken. Ze was zoekende naar een rustige achtergrond om de schoenen van de bruidskindjes te fotograferen. Zij koos voor een donkere vloer met als achtergrond de bruidsjurk omdat dat de enige rustige achtergrond was in de drukke woning. Half liggend op de grond maakte ze de foto en bedacht op dat moment of dat nu wel dé foto zou worden? Toen kwamen de bruidsmeisjes spontaan in actie en zij wilden de schoentjes al aan doen. Daarmee was deze mooie foto gemaakt!
Direct na het maken van de foto merkte Noëlle dat ze niet meer in haar schoentjes paste! Ze waren te klein geworden. Paniek! De bruidegom werd gebeld die in zijn trouwpak naar de schoenenwinkel snelde om toch nog een maatje groter te kunnen kopen voor zijn dochter. Nog geen drie kwartier later stond hij met koets, paarden én de schoentjes bij het appartement. Gelukkig paste de schoentjes en Noëlle heeft er de hele dag op gelopen. Het bruidspaar vertrok met de twee meisjes in de koets richting het centrum van Breda waar op het Chasséveld de bruidsfoto’s werden gemaakt. De trouwceremonie vond buiten plaats en er waren een boel vrolijke kindjes bij die lekker aan het rennen waren.

Deze foto is wel een typische foto van Caroline. Haar stijl is levendig en lekker natuurlijk. Zij gebruikt graag veel licht. Een spontane actie of beweging vindt zij ook heel fijn om te fotograferen. Het liefste maakt zij niet teveel geposeerde foto’s en treedt zij ook niet op de voorgrond zodat de houdingen, emoties en bewegingen van het bruidspaar en hun gasten wat natuurlijker worden en de echter persoonlijkheid van de personen het beste tot uiting komt. Het werken in en met bijzondere lichtsituaties is voor Caroline dé successleutel voor een mooie foto!


Meer werk van Caroline Elenbaas is te vinden op: 

www.cfoto.nl

 

Tekst: theway2yourwedding / Inge de Regt-Janssen
In opdracht van MDWP

Leave your Comment