Het aandoenlijke snoetje van de ringdraagster

Masters of Wedding Photography

Het aandoenlijke snoetje van de ringdraagster

Wout en Anique trouwden in augustus. Een normaal gesproken zomerse maand met hoge temperaturen en een zonnetje. De intieme strandbruiloft van dit bruidspaar was echter alles behalve zomers.

Wout en Anique trouwden in augustus. Een normaal gesproken zomerse maand met hoge temperaturen en een zonnetje. De intieme strandbruiloft van dit bruidspaar was echter alles behalve zomers.

 Het regende en stormde de hele dag! Het bruidspaar warmde zich bij aankomst in de strandtent zelfs op aan warme chocolademelk! Iets dat je je natuurlijk niet bij een zomerse dag zou kunnen voorstellen.


Maar natuurlijk mochten de teleurstellende weersomstandigheden de pret niet drukken. Het werd een prachtige bruiloft. En ondanks de storm én de regen maakte Corine de trouwreportage zoals ze dat “normaal” ook doet.
Omdat het bruidspaar onwijs veel lol had met elkaar bleef Corine gewoon door fotograferen. Om de paar seconden moest zij echter wel haar lens afdrogen omdat deze nat was geregend. Maar het bruidspaar liep in de storm en in de regen alsof er niets aan de hand was.

De trouwceremonie was emotioneel en persoonlijk. Er was maar één kindje aanwezig. Een klein schattig meisje en zij mocht de ringen dragen. Het meisje was het nichtje van de bruid en zij nam haar taak heel serieus. Toen het bruidspaar de ringen bij elkaar omschoven nam het meisje plaats op de stoel van de bruidegom en keek gespannen toe.
Corine focust zich normaal gesproken volledig op het bruidspaar bij dit belangrijk(st)e moment tijdens de ceremonie. Maar toen zij zag hoe het kleine meisje zo aandoenlijk toekeek maakte zij snel een paar foto’s.

De lagen in deze foto zijn uiteraard heel erg belangrijk. De handen van het bruidspaar vertellen wat er gebeurt op het moment dat Corine de foto maakte. Het bruidsmeisje kijkt gespannen toe hoe de ringen worden om geschoven. De gasten op de achtergrond wachten gespannen af.

Corine is dol op de onverwachte momenten en emoties die zo bij een bruiloft horen, maar volledig onvoorspelbaar zijn. Dit soort momenten legt zij graag vast en zijn kenmerkend voor haar stijl van fotograferen.Meer werk van Corrine Ponsen is te vinden op:
http://www.de-masters.nl/fotograaf/CorrinePonsen

&

www.corrinep.nl

 

Tekst: theway2yourwedding / Inge de Regt-Janssen
In opdracht van MDWP

Leave your Comment