Een momentje rust

Masters of Wedding Photography

Een momentje rust

De ceremonie is voorbij en eindelijk ben je getrouwd. Het moment waar je zolang naar toe hebt geleefd is dan waarheid geworden en wat doe je dan? Genieten van het moment!

De ceremonie is voorbij en eindelijk ben je getrouwd. Het moment waar je zolang naar toe hebt geleefd is dan waarheid geworden en wat doe je dan? Genieten van het moment!

En dat heeft Ruud Claessen, van RuudC Fotografie vastgelegd. Het eerste moment samen na de ceremonie, het een prachtige foto.

Het bruidspaar is ontzettend gek op reizen. Het bijzondere was dat ze uit allerlei culturen dingen hadden samengevoegd om zo een heel persoonlijke en originele trouwceremonie te krijgen. Maar dat was niet het enige; ‘Er was heel veel tijd en energie gestoken in de aankleding. De meeste decoratie en zelfs de bruidstaarten waren zelf gemaakt’, aldus Ruud.

Stilte na de storm

De ceremonie was net voltrokken en terwijl de gasten op de achtergrond nog na stonden te praten, liep het bruidspaar naar de plek waar de taart aangesneden zou worden. Echt een voorbeeld van een stilte na de storm, want het belangrijkste gedeelte was achter de rug. Ruud:’ Ik rende voor ze uit, wachtte tot ze in de schaduw van een boom liepen, en maakte deze shot. De liefdevolle blik naar elkaar toe en het nonchalant om de schouder hangende colbertje, maken deze foto voor mij af’.

 Een foto met zachte kleuren, maar toch een mooi contrast en levendigheid, maken deze foto een echte Ruud Claessen. ‘De flinke portie romantiek, de styling van het bruidspaar en de bohemian- en vintage sfeer zijn helemaal mijn ding’, vertelt Ruud. Natuurlijk is deze prachtige foto niet alleen te danken aan Ruud, maar ook Evelien en Atse spelen hierbij een belangrijke rol. Zonder deze samenwerking was deze romantische foto niet ontstaan!

 

Meer werk van Ruud Claessen is te vinden op http://www.ruudc.nl/

en http://www.de- masters.nl/fotograaf/RuudClaessen

 

Tekst: Dianne Overbeeke

 In opdracht van MDWP

Leave your Comment