Een Italiaans feestje

Masters of Wedding Photography

Een Italiaans feestje

Bella Italia!
Ja, voor deze foto nemen we je even mee naar het prachtige Italië.

Bella Italia!
Ja, voor deze foto nemen we je even mee naar het prachtige Italië.

Het land waar het altijd lekker weer is en waar dit bruidspaar elkaar het jawoord gaf. Een feestje hoort er natuurlijk bij, maar Job Bolier van Job Bolier Wedding Photographer legde wel een heel bijzonder feestje vast.

Het was een heerlijke dag in het oude historische stadje Monterchi. Niet te warm, niet te koud en niemand had last van stress of spanning. Job:’ Het was een ontzettend relaxte dag en deze foto kwam werkelijk uit de lucht vallen. Op een muurtje zat een man accordeon te spelen en hoe enthousiast en hartelijk als ze daar zijn, zette hij een bruiloftsmars in, waarop het bruidspaar spontaan ging dansen’.

Of het bruidspaar alvast even aan het oefenen was voor de openingsdans weten we niet, maar dat deze foto ontzettend veel hartelijkheid en liefde uitstraalt is duidelijk. De accordeon speler heeft met deze vrolijke mars in ieder geval de goede sfeer van de dag nog meer versterkt en ook het bruidspaar heeft zichtbaar genoten van dit spontane dansje.

‘De dingen die ‘gewoon gebeuren’ zijn altijd de mooiste momenten, die moet je mooi kunnen vastleggen. Dat is wat mijn foto’s zo sterk en eigen maakt’, aldus Job. Het bruidspaar laat met deze foto zien dat ze zichzelf zijn en niet achteruit deinzen voor een spontaan dansje.. Voel je vrij, laat je gaan en wees jezelf. Dat heeft dit bruidspaar zeker gedaan op de belangrijkste dag in hun leven!

Deze Italiaanse accordeon speler zal nog lang in het geheugen gegrift staan bij Job en het prachtige bruidspaar. Grazie!

 

Meer werk van Job is te vinden op http://www.jobbolier.nl/

 

Tekst: Dianne Overbeeke

In opdracht van MDWP

Leave your Comment