Echte liefde….

Masters of Wedding Photography

Echte liefde….

Echte liefde is puur en deze intieme foto, gemaakt door Marcel Kolenbrander, laat de pure liefde tussen deze twee bruiden prachtig zien!

Echte liefde is puur en deze intieme foto, gemaakt door Marcel Kolenbrander, laat de pure liefde tussen deze twee bruiden prachtig zien!

Vertrouwen en die belangrijke klik met de fotograaf hadden Agatha en Danielle met Marcel van Heart and Soul Trouwfotografie.

Bruid en bruid is natuurlijk iets bijzonders, maar dit bruidspaar trekt zich niets aan van anderen en lieten zich niet remmen in het tonen van hun liefde voor elkaar. Marcel:’ Het tonen van die liefde gebeurde al volop tijdens de ceremonie waar ze elkaar minutenlang in de ogen bleven kijken terwijl de ambtenaar aan het woord was en dat was echt ontzettend mooi om te zien’!

Deze foto is spontaan ontstaan. Het bruidspaar liep na de ceremonie door naar de bibliotheek van het kasteel en daar gebeurde het. ‘Elkaar feliciteren met de verbintenis hoort er natuurlijk bij, maar ik ben altijd wel van dit soort foto’s met een hoog verbindingsgehalte, vertelt Marcel, maar niet iedereen is ook zo vrij om dit te durven tonen op de trouwdag’.

 De onverwachte momenten maken Marcel’s 
werk extra mooi, maar ook het bruidspaar is ontzettend blij met alle mooie foto’s. Agatha en 
Danielle:’ We zochten op internet naar een fotograaf en waar we vooral naar zochten waren 
foto’s die gevoel uitstraalden en waar emoties te zien zijn. Tijdens het eerste gesprek was het voor ons al duidelijk, Marcel mag onze foto’s gaan maken! 

Het bruidspaar kijkt terug op een fantastisch mooie dag en alle intense momenten zijn met heel veel gevoel en oog voor detail vastgelegd. Dankzij het werk van Marcel kunnen ze die mooie dag nog lang herbeleven!

Meer werk van Marcel is te vinden op http://www.handstrouwfotografie.nl/

en http://www.de-masters.nl/fotograaf/MarcelKolenbrander

 

Tekst: Dianne Overbeeke 

In opdracht van MDWP

Leave your Comment