DuPho & de masters

Masters of Wedding Photography

DuPho & de masters

DuPho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen in Nederland.
DuPho inspireert, informeert, adviseert, verbindt en vertegenwoordigt de Nederlandse fotografen.

DuPho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen in Nederland.
DuPho inspireert, informeert, adviseert, verbindt en vertegenwoordigt de Nederlandse fotografen.

Dit gebeurt op juridisch, zakelijk en creatief gebied. Daarnaast zet DuPho zich in voor de positieverbetering van professionele fotografen nationaal en internationaal.

De Masters is blij met het partnerschap met DuPho. Zij zullen immers de trouwfotografie helpen te promoten en het aanzien van de trouwfotografie binnen de fotografie sector in Nederland vergroten.

Waarom zou je lid worden van DuPho?
- Samen met de juridische dienst van de NVJ (Nederlands Vereniging voor Journalisten) biedt DuPho juridische hulp aan als je het nodig hebt. Je kan o.a. gebruik maken van het zgn. "Juridisch Loket” waar je korte juridische vragen kunt stellen.
- DuPho heeft goede algemene voorwaarden, model releases en contractvoorbeelden beschikbaar, binnenkort ook gespecificeerd voor trouwfotografen!
- Het is een platform voor discussie, uitwisseling en educatie
- Bescherming van het auteursrecht is een grote prioriteit
- Je krijgt via DuPho een grote korting voor een apparatuurverzekering bij Klomps en Boor

Maak kennis met DuPho tijdens het Masters Event, maar ook bij De Donkere Kamer, Fotokroniek, Shoot Amsterdam of de vele borrels en workshops die zij organiseren.

Als je deze maand lid wordt van DuPho dan krijg je €36 euro korting op een kaartje voor het Masters Event op 9 maart in Amsterdam (€259,- ipv €295,-). Dupho zal je hiervoor de kortingscode aanleveren.

DuPho werkt samen met onderwijs en marktpartijen om op de hoogte te blijven van de beroepsontwikkeling en daar invloed op uit te kunnen oefenen. DuPho is aangesloten en vervult bestuursfuncties bij o.a. FDCI (Federatie Dutch Creative Industries), FEP (Federation of European Photographers), Platform makers (over auteursrechten), Stichting Auteursrecht belangen, Stichting Pictoright (verdeling collectieve rechten) en de Masters of Dutch Wedding Photography.

Leave your Comment