Don’t mess with me!

Masters of Wedding Photography

Don’t mess with me!

Dit was zo’n bruiloft waar er meerdere van dit soort gekke momenten plaatsvonden. Sander van Mierlo fotografeerde deze bruiloft samen met een collega fotograaf (Isabel Hattink).

Dit was zo’n bruiloft waar er meerdere van dit soort gekke momenten plaatsvonden. Sander van Mierlo fotografeerde deze bruiloft samen met een collega fotograaf (Isabel Hattink).

De bruiloft vond plaats op een prachtige locatie in Den Haag. De taart werd aangesneden in een balzaal. De zaal was natuurlijk fantastisch mooi, maar het licht was wat vlak en toch wel een beetje saai. Vandaar dat Sander de foto ook heeft omgezet in het zwart wit om zo de foto toch wat meer kracht te geven.

Als hij bruiloften fotografeert staat hij de hele dag op scherp om leuke, bijzondere, spontane en gekke momentjes niet te missen. En dit……was een bruiloft waar er meerdere van dat soort momentjes plaatsvonden! Deze bruiloft was van het begin tot het einde echt grandioos. De bruid heeft beide fotografen gedurende de dag meerdere gekke momenten laten zien. Het was voor Sander en Isabel dan ook een feest om vast te leggen! 

Het spreekt voor zich dat dit een spontaan fotomomentje was. Een dergelijke spontane gezichtsuitdrukking valt moeilijk te plannen😊
Het “don’t mess with me” moment was echt in een split second en Sander is dan ook super blij dat hij dit moment heeft kunnen vastleggen! Het laat zien hoeveel plezier je als bruid (en bruidegom) mag hebben op je trouwdag! De dag is zo voorbij en met dit soort foto’s houd je de herinnering levendig! 

Sander legt alleen vast wat echt bij het bruidspaar past. Hij houdt van dit soort gekke en ongedwongen momenten. Een bruiloft hoort boordevol liefde te zijn met veel ruimte voor plezier en gekke momentjes. En die vind  je zeker terug in deze foto! Lach er vooral lekker om! Dat doen wij nog steeds!

Meer werk van Sander van Mierlo is te vinden op:

www.de-masters.nl/fotograaf/SandervanMierlo

lexmi.nl

Tekst: www.theway2yourwedding.nl Inge de Regt-Janssen

In opdracht van Masters of Wedding Photography 

Leave your Comment