De Zakdoek

Masters of Wedding Photography

De Zakdoek

”Het was een heerlijke zomerse dag in juni met zo’n 26 graden. Carolien (links) en Emy (rechts) trouwden in het oude stadhuis van Goes…”

”Het was een heerlijke zomerse dag in juni met zo’n 26 graden. Carolien (links) en Emy (rechts) trouwden in het oude stadhuis van Goes…”

Een prachtige oude ruimte uit de 14e eeuw. Aan de linkerkant zitten grote ramen en daardoor viel er licht naar binnen. Geen zonlicht, maar wel licht. De mensen zaten in een u-vorm om de dames heen en voor hen stond de BABS. 

De tranen kwamen vlak na het ja-woord en dé kus! 

Marieke werd al eerder heel erg vrolijk van Carolien & Emy! Ze mailden haar meer dan een jaar van te voren of zij hun huwelijk vast wilde leggen omdat ze altijd zo ontzettend vrolijk werden van haar foto’s. Eigenlijk voelde het alsof Marieke hen al heel lang kende. Ze zaten dus ook niet aan tafel bij haar thuis, maar gewoon lekker op de bank met een kop thee. Marieke vertelt dat het twee enthousiaste lieverds zijn.

Tijdens het ja-woord voelde Marieke al wel dat er een emotioneel moment aan zat te komen. Zij zag en voelde dat Carolien en Emy bijna niet konden wachten om elkaar te kussen en te knuffelen. Marieke keek snel in de ruimte om te bedenken waar zij het beste kon gaan staan. Na de kus, die overigens ook intens lief was, barstten ze beiden in tranen uit en werd hun een zakdoek toegeworpen en dat was het moment waarop ze beiden hun tranen af veegden aan die zakdoek. Marieke bleef fotograferen en het bruidspaar begon samen een beetje te lachen; het leek alsof ze ineens beseften dat ze daar samen hun tranen aan één zakdoek aan het afvegen waren. En dat was hét moment! De BABS op de achtergrond hielp ook erg mee aan het verhaal, want ook zij was enorm aan het genieten van dit moment. 

Dit is wel echt een typische Marieke Lodder foto. Zij probeert bijzondere momenten altijd zo goed mogelijk te vangen. Echt journalistieke foto’s, liefdevol, levendig en echt!

Meer werk van Marieke Lodder is te vinden op:

www.mariekelodderfotografie.nl

 
Tekst: theway2yourwedding / Inge de Regt-Janssen


In opdracht van Masters of Wedding Photography

Leave your Comment