De strijd om het bruidsboeket

Masters of Wedding Photography

De strijd om het bruidsboeket

Bij deze strandbruiloft in Noordwijk was het helaas alles behalve ‘heerlijk strandweer’. Het stormde! De hele dag was het grijs en grauw en het waaide verschrikkelijk hard.

Bij deze strandbruiloft in Noordwijk was het helaas alles behalve ‘heerlijk strandweer’. Het stormde! De hele dag was het grijs en grauw en het waaide verschrikkelijk hard.

Gelukkig was het bruidspaar al binnen in het stadhuis getrouwd en waren er ook geen plannen om op het strand te trouwen. Ondanks het slechte weer konden er toch wel foto’s gemaakt worden op het strand. Dit werd wel bemoeilijkt door de harde wind, het opwaaiende zand en het haar van de bruid dat steeds in haar gezicht zat, maar het gaf de foto’s ook allemaal een spectaculair tintje. 

Bruid Femke was een ontzettend lieve en mooie bruid. Susan heeft het bruidspaar vooraf alleen via Skype ontmoet vanwege de afstand tussen hen, maar het klikte heel goed en ze voelde zich helemaal thuis op hun bruiloft. Ook de gasten waren super gezellig. De sfeer was top!
Tijdens het maken van wat groepsfoto’s op het strand wilde bruid Femke en haar vriendinnen nog een leuk foto maken door het boeket voor hen weg te gooien. De dames namen het uiterst serieus! Susan maakte een serie foto’s waarvan deze er slechts één is. De serie foto’s is hilarisch geworden. De schouders werden er al stevig ingegooid voordat het boeket überhaupt werd weggegooid. Maar met een sjaal voor je ogen en haren in je gezicht en je voeten die wegzakken in het mulle zand verlies je dan natuurlijk als snel je evenwicht en dan ontstaat er zo’n geweldige foto


Een foto zoals als deze tref je natuurlijk niet bij iedere bruiloft, maar hij past wel helemaal bij de stijl van Susan omdat hij spontaan en ongedwongen is. Susan omschrijft haar stijl van fotograferen graag als journalistiek, spontaan, romantisch en met oog voor detail.
Nu zijn groepsfoto’s natuurlijk altijd een onderdeel waarin wel wat geposeerd moet worden. Maar door af en toe iets leuks en spontaans te doen met het groepje voor je lens krijg je soms dan zulke gave resultaten, die alles behalve geposeerd zijn.

Meer werk van Susan Noelle Benjamins is te vinden op:
http://www.de-masters.nl/fotograaf/Susan-Noëlle-Benjamins

&

http://www.susannoelle.com

 

Tekst: theway2yourwedding / Inge de Regt-Janssen
In opdracht van Masters of Wedding Photography

Enter your text here...

Leave your Comment