De Luiersnuiver

Masters of Wedding Photography

De Luiersnuiver

Het zal je maar gebeuren als fotograaf: je wordt de dag voor een bruiloft ziek en waar je dacht dat het mee zou vallen, moet je toch beslissen dat je de bruiloft niet kunt fotograferen.

Het zal je maar gebeuren als fotograaf: je wordt de dag voor een bruiloft ziek en waar je dacht dat het mee zou vallen, moet je toch beslissen dat je de bruiloft niet kunt fotograferen.

Gelukkig zijn er dan altijd wel wat collega's die graag voor je willen invallen en in dit geval ging Nanda Zee-Fritse de volgende dag aan de slag voor haar collega op een leuke, maar o zo knotsgekke bruiloft!

Een discussie in de TOP (een facebook groep vol met fotografen) over of de getuigen wél of niet naast het bruidspaar moeten zitten tijdens de ceremonie, mondde uit in een duidelijke nee. Toen Nanda de volgende dag hoorde dat dit bruidspaar hun getuigen ook naast zich wilde hebben, gingen haar gedachten even terug naar die discussie. Uiteindelijk was de ruimte te klein en moesten de getuigen een rijtje naar achteren, maar dit moment was het begin van complete chaos!

Nanda:' Het bruidspaar had haar gasten chaos belooft op de trouwuitnodiging. Toen ik met de bruid in gesprek was en we het hadden over het 'minder strategische idee' om de getuigen naast het bruidspaar te zetten, werd het idee geboren om dat statement te bevestigen. De trouwambtenaar nam hier tijdens de ceremonie de tijd voor en dan is dit daar dus het resultaat van'!

'Complete chaos en overdrijven was iets wat bij het bruidspaar paste en dat de getuigen en de andere gasten daar gehoor aan hebben gegeven, maakt deze foto zo ontzettend leuk', aldus Nanda. Deze getuige nam het woord overdrijven wel heel erg letterlijk, maar gelukkig wel op een manier waar iedereen ook jaren na de bruiloft ontzettend om zal kunnen lachen!

 

Meer werk van Nanda is te vinden op:

http://www.de-masters.nl/fotograaf/Nanda%20Zee-Fritse

en

http://www.fotozee.nl/

 

Tekst: Dianne Overbeeke

In opdracht van MDWP

Leave your Comment