De lebber foto!

Masters of Wedding Photography

De lebber foto!

Heel erg charmant is deze titel niet, maar het is toch de keiharde werkelijkheid. Bij Karin van Karin Bunschoten fotografie en bij het bruidspaar staat deze foto bekend als “de lebber foto” en je ziet vast wel waarom!

Heel erg charmant is deze titel niet, maar het is toch de keiharde werkelijkheid. Bij Karin van Karin Bunschoten fotografie en bij het bruidspaar staat deze foto bekend als “de lebber foto” en je ziet vast wel waarom!

Je hebt net je aanstaande vrouw opgehaald en je bent samen de eerste indrukken aan het verwerken. Het eerste spannende moment, the first look, is net achter de rug en ja wat doe je dan als je uit het zicht van je gasten bent? Daar had de bruidegom wel een hele bijzonder manier voor! Karin:’ Het was een spontane actie van de bruidegom dat hij haar i.p.v. een normale zoen een ‘lebber’ over haar gezicht gaf. Je snapt natuurlijk wel dat dit zorgde voor de nodige hilariteit en lachsalvo’s en dit was tegelijkertijd het moment dat de gezonde spanning verdween en het genieten kon beginnen’.

Het bruidspaar wilde alles behalve een serieuze bruiloft. Een hysterische bruiloft die relaxed moest zijn en vol humor en grappen moest zitten. ‘Ook de ceremonie was alles behalve serieus en alle gasten die ’s avonds naar het feest kwamen moesten allemaal een gekke hoofddeksel dragen die pas af mocht als ze het bruidspaar gefeliciteerd hadden’, aldus Karin. De meest merkwaardige hoofddeksels zijn die avond voorbij gekomen en het bleef nog lang onrustig!

Karin houdt wel van dit soort bruidsparen die zich comfortabel en op hun gemak voelen. Karin:’ Dit bruidspaar is een fantastisch stel wat onderling constant grappen maakt waardoor de ander in de lach schiet. Zoals ze zelf zeiden:’ Elke keer als we de foto's terugkijken, krijgen we weer een big smile op onze gezichten! Serieuze foto's, emotionele foto's maar ook grappige foto's heb je van ons gemaakt!’. Daar doe je het toch allemaal voor als fotograaf’, aldus Karin

Een persoonlijke band met het bruidspaar is voor iedere fotograaf ontzettend belangrijk. Bruidsparen moeten volop genieten van alle mooie momenten en zich niet constant bewust zijn van de aanwezigheid van de fotograaf. Elk bruidspaar is uniek en de één is gereserveerder dan de andere, maar die gekke momenten vastleggen is voor iedere fotograaf, dus ook voor Karin, een prachtig moment!

 

Meer werk van Karin is te vinden op www.karinbunschotenfotografie.nl 

http://www.de-masters.nl/fotograaf/Karin%20Bunschoten

 

Tekst: Dianne Overbeeke

In opdracht van MDWP

Leave your Comment