De getuige blik van kleine Lucien

Masters of Wedding Photography

De getuige blik van kleine Lucien

Philippe geeft geen specifieke namen aan zijn beelden. Deze foto geeft perfect het moment weer. Die guitige blik van kleine Lucien weerspiegelt helemaal hoe hij is. Grappig en puur.

Philippe geeft geen specifieke namen aan zijn beelden. Deze foto geeft perfect het moment weer. Die guitige blik van kleine Lucien weerspiegelt helemaal hoe hij is. Grappig en puur.

Philippe fotografeert elk jaar wel een bevriend koppel. Deze bruidegom is zelfs één van zijn beste vrienden. Deze gom was getting ready voor zijn grote dag en de sfeer was heerlijk ontspannen. Lucien, zijn zoontje, lag nog lekker te slapen zodat Philippe het hele ochtendritueel kon (mee)fotograferen. Vanaf het moment dat Lucien werd wakkergemaakt tot en met het wassen, aankleden en het föhnen van zijn haren. Het was een heel mooi en fijn vader-zoon quality-time uurtje.

Philippe vindt het heerlijk om kinderen te fotograferen. Hun emotie, expressie….ze zijn zo eerlijk, puur en echt. Hij houdt van het grappige in de foto in combinatie met de speciale vader-zoon band die zo mooi tot uiting komt in dit beeld. Deze momenten zijn vertederend en deze fotograaf is dankbaar dat hij deze momenten kon vastleggen. Hoeveel plezier zullen vader en zoon nog heel lang beleven aan het zien van de foto’s die hun innige band zo goed laat zien. Bij dit fotomoment wist Philippe dat hij klaar moest zijn om deze blik van Lucien te vangen. Hij wachtte geduldig af en dat werd beloond met dit prachtige moment. Het bruidspaar Tim en Sofie kozen voor een a-typisch huwelijk. Alles verliep namelijk in een losse, aangename sfeer die helemaal bij hun past. Zo was vooraf niet besproken waar de fotoshoot zou plaatsvinden. Het moment bepaalde dat zij uiteindelijk in een gezellige Belgische ouderwetse kroeg terecht kwamen en Philippe fotografeerde het stel precies zoals ze zijn. Down-to-earth en genietend van een zalige Belgische pint bier.

Deze foto is een typische foto van Philippe omdat hij volledig gaat voor de grote, maar vooral ook de kleine momenten die vaak zo waardevol zijn. Emoties, gevoelens, grappig of emotioneel. Als Philippe mensen kan raken met een beeld, een lach of een traan of gewoon een kippenvel momentje, dan is hij een tevreden fotograaf. Philippe vindt fotograaf zijn één van de mooiste jobs ter wereld!


Meer werk van Philippe Swiggers is te vinden op:


www.de-masters.nl/fotograaf/Philippe-swiggers

 &

http://philippephotography.be

 

Tekst: theway2yourwedding / Inge de Regt-Janssen
In opdracht van MDWP

 

What do you want to do ?

New mail

Leave your Comment