De Dromendans

Masters of Wedding Photography

De Dromendans

Het huwelijk is voltrokken en dus is het tijd voor een goed feestje. Wat is er nou toepasselijker op een trouwfeest dan een ‘dromendans’?

Het huwelijk is voltrokken en dus is het tijd voor een goed feestje. Wat is er nou toepasselijker op een trouwfeest dan een ‘dromendans’?

Met behulp van zanger Vinzzent die het nummer 'dromendans' live zong, alle familie en vrienden die om het bruidspaar heen stonden en de fotografische kwaliteiten van Astrid Termaat, is dit romantische moment van het bruidspaar voor eeuwig vastgelegd.

Astrid:' De sfeer was geweldig, iedereen kijkt en juicht naar het bruidspaar en niemand kijkt in de camera. Het leuke was dat iemand van de gasten mij aanstootte en zei:' je hebt toch wel een foto gemaakt van de kus?'. Ze dacht dus dat ik ook aan het juichen was, maar niets was minder waar, want tussen al het enthousiasme door heb ik met mijn camera boven mijn hoofd deze geweldige foto gemaakt'.

'Ik vind het leuk om vanuit verschillende standpunten te fotograferen, maar dan moet je wel risico's nemen. Met de camera boven mijn hoofd kan ik niet precies zien waar ik scherp stel, maar omdat ik het vaker had gedaan, durfde ik dat risico op dat moment tijdens de bruiloft wel te nemen', aldus Astrid.

Dat een foto van haar eerste bruiloft uit 2015 uiteindelijk een award zou winnen was voor Astrid een verrassing. Astrid: 'Ik vind het knap van de jongens dat ze in een korte tijd zo'n prachtige wedstrijd hebben opgezet. Ik ben onder de indruk van de jury, verschillende staan in de top 10 van de beste bruidsfotografen ter wereld en ik vind het dan ook een hele eer dat één van mijn foto's een award heeft gewonnen'!

 

Meer werk van Astrid is te vinden op:

http://www.astrid-fotografie.nl/

 

Tekst: Dianne Overbeeke

In opdracht van MDWP

 

Leave your Comment