De beste trouwfotografie podcasts, een complete lijst

Masters of Wedding Photography

De beste trouwfotografie podcasts, een complete lijst

Ben je op zoek naar podcasts over trouwfotografie? Dan is hier de complete lijst van de beste podcasts van over de hele wereld.

Ben je op zoek naar podcasts over trouwfotografie? Dan is hier de complete lijst van de beste podcasts van over de hele wereld.

Cover foto door Linda Bouritius

The Epic Podcast

Professionele trouwfotografen Sam Hurd en Nathan Mitchell bespreken verschillende onderwerpen. Ze vertellen verschillende ervaringen als trouwfotograaf tot muziek, apparatuur, films en het leven in het algemeen.

The Photo Opp Podcast

De Photo Opp Podcast wordt gehost door fotograaf, redacteur en marketeer Megan Breukelman. Fotografen helpen hun fotografiebedrijven te laten groeien en schalen. Ga met mij mee op zoek naar verschillende manieren om uw fotografiemerk op de markt te brengen, nieuwe klanten binnen te halen, een waardevolle ervaring te creëren en uw algehele fotografiebedrijf te laten groeien. We onderzoeken verschillende wegen van de foto-industrie met fotografen, marketeers, ondernemers en meer.

The Snappening

Sluit je aan bij huwelijksfotografen Greg en Thom voor een wekelijks gesprek over katten, muziek, obscure Simpsons-citaten, camera's en natuurlijk... hun voortdurende ervaringen met huwelijksfotografie.

Way up North

Deze podcast is een hoorbaar inzicht in het leven van de WUN-gemeenschap. Ons doel bij elk gesprek is om u elke creatieveling een beetje beter te laten kennen. Het gaat erom wie ze zijn, niet welke lenzen ze gebruiken.

Wedding Photo Hangover

Deze podcast zal je, net als aspirine, helpen herstellen van je huwelijkskater. We proberen niet alleen de beste fotografiepodcast te maken, we proberen ook de beste community voor fotografen te ontwikkelen. Waarom? Omdat we allemaal een plek nodig hebben om te lachen en te ontstressen. Kom bij ons!

This is Reportage

Een waar genoegen om deze week met de fantastische Tsvetelina Deliyska te praten in aflevering 101 van de Podcast! Tsveti, gevestigd in Bulgarije, heeft van ons 4 Reportage Awards en 2 Story Awards gewonnen en is gerangschikt in onze Top 100 fotografen wereldwijd voor 2020. Ze vertelt over veel verschillende dingen in de aflevering

Mastering Portrait Photography

Verhalen, technieken, trucs en driftbuien van een van de beste portretfotografen van de UK. Nooit alleen over fotografie, maar altijd over dingen die mij als fulltime professionele fotograaf opwinden - of irriteren - van histogrammen tot geschiedenis, van diafragma's tot apathie, van motivatie tot megapixels. Eigenlijk alles wat van pas kan komen als je een portretkunstenaar bent.

Fuel Your Photos

Een wekelijkse podcast over SEO voor fotografen door Corey Potter en Dylan Howell van Fuel Your Photos. We bespreken SEO-tactieken, organische marketing en meer. Word lid van onze groep op Facebook om vragen te stellen of een gast te zijn in de show.

Unite wedding Photography

Andy Buscemi en Neal Urban bespreken de kunst, het ambacht en de zaken van huwelijksfotografie met marktleiders.

Tea with Jainé

Uw vragen over huwelijksfotografie beantwoorden, kopje thee per keer! Trouwfotograaf, docent en fotografie coach Jainé Kershner, van Jainé Kershner Photography, praat met fotografen, wedding planners en branche-experts over hoe je een winstgevend bedrijf voor huwelijksfotografie kunt opzetten en laten groeien.

The Masters podcast

Welkom bij de Masters of Wedding Photography Podcast. Wij zijn Mick en Ash en we zijn deze podcast begonnen voor trouwfotografen en creatievelingen die geïnspireerd willen worden op alle gebieden die te maken hebben met het runnen van een beter, gezonder en gelukkiger bedrijf. Want als je dat kunt, geeft het je op de lange termijn het platform en de vrijheid om de dingen te doen waar je van houdt. Elke maand kijken we naar een specifiek onderwerp en praten we met sprekers en experts op dat gebied om ons inspiratie en tips te geven die we in het dagelijks leven kunnen toepassen.

Leave your Comment