Beste trouwfotograaf 2020 (Gabriël Scharis) mag lunchen met Koningspaar!

Masters of Wedding Photography

Beste trouwfotograaf 2020 (Gabriël Scharis) mag lunchen met Koningspaar!

Het begon met het winnen van de Masters of WeddingPhotography in 2018 en in 2020….

Het begon met het winnen van de Masters of WeddingPhotography in 2018 en in 2020….

"Daarna kreeg ik van de burgemeester van Den Haag een persoonlijke brief met daarop zijn felicitaties voor mijn werk in de trouwfotografie. Een paar maanden later werd ik zomaar ineens gebeld door het Koningshuis of ik met de Koning en de Koningin wilde lunchen! Ik dacht eerst dat dit een grapje was en vroeg of ze mij alle informatie ook konden e-mailen. Toen de uitnodiging binnen kwam zag ik dat het toch echt om een officiële uitnodiging ging, wat ontzettend leuk!"

"Ik was een van de 28 mensen die uitgenodigd was om met het Koningspaar te lunchen voor de uitblinkerslunch. Ik kon het niet geloven... lunchen met de Koning en Koningin!
Ik behoorde tot de 28 genodigde die afgelopen jaar, eigenlijk 2 jaar i.v.m. corona, als beste benoemd waren in hun vak. Zo waren bijvoorbeeld winnares van de gouden kalf (beste actrice) aanwezig, de wielrenner wereldkampioen veldrijden en de wereldkampioen freestyle voetbal. Ik vond het leuk om te zien hoeveel verschillende beroepen er waren waar ik eigenlijk nog niets vanaf wist zoals Europees kampioen schoenreparatie."


"In paleis Noordeinde werden we voorafgaand aan de lunch door de Koning en Koningin ontvangen en hebben we kort gesproken over trouwfotografie voordat we aansloten aan tafel voor de lunch. Wat was het spannend en tof toen ik erachter kwam dat ik naast Koningin Maxima zat. We hebben gesproken over de trouwfotografie onder het genot van fantastische wijnen en geweldig eten.
Een vraag die ik nu veel krijg is "Hoe kwamen de Koning en Koningin over?"
Ze kwamen voor mij over als hele gezellige mensen die zich erg goed hadden voorbereid in het werk van alle genodigden. Er werden hele goede vragen gesteld en we hebben ook erg gelachen met elkaar."

"Na afloop werd er nog een groepsfoto gemaakt met de Koning en Koningin waar we allemaal op staan. Toen heb ik ook nog even de fotograaf aangesproken voor een leuk praatje, vooral omdat hij 6 profoto flitsers had opgesteld voor deze ene foto haha. We hebben het ook gehad over hoe hij in deze positie terecht is gekomen en dat hij vroeger ook is begonnen als trouwfotograaf. Op de weg naar huis werd ik gebeld door de NPO of ik het leuk zou vinden om diezelfde avond deel te nemen aan het programma Op1, met de vraag of ik iets over de dag en mijn werk als trouwfotograaf wilde vertellen. In de live uitzending werden een aantal van mijn foto's getoond waarmee ik ook Masters of Wedding Photography awards heb gewonnen. Het was een geweldige ervaring die ik niet snel zal vergeten."

"Mede dankzij de Masters heb ik deze ervaring mogen meemaken. Deze wedstrijd heeft mij namelijk als "Beste trouwfotograaf van de Benelux" doen uitkomen, waardoor ik de uitnodiging voor de lunch mocht ontvangen. Dus dank jullie wel voor het organiseren van de wedstrijd! "

- Gabriël Scharis


Meer werk van Gabriël is te vinden op

https://www.de-masters.nl/masters/profile/59-Gabriel-Scharis & https://www.trouwfotograaf.nl/


Schrijf je hier in voor een speciale workshop trouwfotografie van Gabriël: www.trouwfotograaf.nl/masters/
Bovenstaande award winnende foto's zijn allen van Gabriel Scharis.


Leave your Comment