Best friends

Masters of Wedding Photography

Best friends

Het was zo mooi om de band tussen hond IsaBeau en de bruid te zien! De bruid is hondentrainer en zij heeft meerdere prachtige Duitse Herders.

Het was zo mooi om de band tussen hond IsaBeau en de bruid te zien! De bruid is hondentrainer en zij heeft meerdere prachtige Duitse Herders.

 IsaBeau is haar oogappeltje en zij mocht er als enige hond de hele ochtend gezellig bij zijn. Zo lag ze bij de bruid op schoot tijdens het opbrengen van de make-up en verloor ze haar baasje geen seconde uit het oog. De woonkamer was het middelpunt van alle voorbereidingen en er gebeurde van alles. De kapper en visagiste waren druk aan het werk, maar ook ouders, vriendinnen en het broertje van de bruid waren erbij. Op het moment dat Dianne de foto maakte kwam de hond haar baasje weer opzoeken. Dianne had op dit moment waar alles samen viel gewacht. De bruid was volledig gefocust op het aandoen van haar schoenen en had geen idee wat er om haar heen gebeurde. 

Deze foto is bijzonder omdat ze een bepaalde rust uitstraalt terwijl de ochtenden bij een bruid doorgaans erg druk en chaotisch zijn.  De foto brengt de bijzondere band tussen de bruid en haar IsaBeau ook zo mooi in beeld.

 De omstandigheden tijdens de voorbereidingen bij de bruid thuis waren voor Dianne als bruidsfotograaf echt perfect. Een ruimte met vier muren waarvan slechts één muur ramen had waardoor er heel mooi licht naar binnen viel zonder dat zij last had van veel tegenlicht door andere ramen. Een situatie die voor Dianne heel prettig was aangezien haar stijl zich kenmerkt door mooie natuurlijke en contrastrijke foto’s.

Voor Dianne is dit een typische ByDianne foto. Ongedwongen, spontaan en niet in scene gezet. Een foto zoals deze is daar een heel mooi voorbeeld van. De bruid en haar hond zijn op hun gemak en zich niet meer bewust van een fotograaf met een camera. Dat geeft Dianne de gelegenheid om kwetsbare, mooie, prachtige, ontroerende, grappige, leuke en liefdevolle momenten zoals deze te vangen. Een foto die ogenschijnlijk zo simpel is wordt daardoor heel bijzonder en dierbaar.  

 Meer werk van Dianne Bouwman is te vinden op:

www.de-masters.nl/fotograaf/Dianne-Bouman

www.bydianne.nl

Tekst: www.theway2yourwedding.nl  / Inge de Regt-Janssen

In opdracht van Masters of wedding photography

Leave your Comment