Als die strik maar goed zit

Masters of Wedding Photography

Als die strik maar goed zit

Als bruid en bruidegom kijk je lang uit naar jullie huwelijksdag. Het is de dag waarop jullie elkaar het ja-woord zullen geven en je er op z’n mooist uitziet.

Als bruid en bruidegom kijk je lang uit naar jullie huwelijksdag. Het is de dag waarop jullie elkaar het ja-woord zullen geven en je er op z’n mooist uitziet.

Als bruid droom je misschien al jaren over die dag en dan moet je er natuurlijk wel perfect uitzien. Daniëlle Guillonard van MBDD fine art wedding photo & film, legde een momentje van perfectie vast tijdens het ‘getting ready’ moment van de bruid!

Op deze foto zie je het bruidspaar niet, maar het is toch leuk om te vertellen dat ze helemaal uit New York zijn gekomen om te trouwen in de stad waar de ouders van de bruidegom 30 jaar geleden zijn getouwd. Daniëlle:’ Het bruidspaar had mij ‘blind’ geboekt via de Fearless Photographers website en omdat zij familie in Nederland hebben wonen, kozen ze ervoor om te trouwen in Rotterdam’.

Het ‘getting ready’ moment is altijd ontzettend spannend en deze foto is gemaakt in een hotelkamer waar de bruid zich aankleedde. Mooi aan deze foto is dat het een moment opname is waar de moeder van de bruid nog even de strik goed doet, voordat de bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zouden zien op hun huwelijksdag. ‘De kamer was ontzettend donker, maar de bruid stond gedraaid naar een raam, zodat het licht mooi op haar jurk viel’, aldus Daniëlle.

Daniëlle zoekt tijdens het maken van haar foto’s continue naar dramatiek. De bruid maakt zich klaar, haar moeder laat haar los en dat moment verteld een verhaal. De heftige contrasten in zwart/wit en de strakke composities gebruikt Daniëlle vaker en dat geeft de foto nog net even dat extra beetje emotie wat mensen kan ontroeren. Daniëlle:’ Ik kwam een moeder van een andere bruid tegen en ik liet haar deze foto zien. Ze was zichtbaar ontroerd. Dat vind ik echt een ontzettend mooi compliment en dat is natuurlijk waar ik het allemaal voor doe’.

 Meer werk van Daniëlle is te vinden op https://www.danielleguillonard.com/

https://www.de-masters.nl/trouwfotograaf/195-danielle-guillonard

Tekst: Dianne Overbeeke

In opdracht van MDWP

Leave your Comment